Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Årets Flickvän.

God morgon mina bästa! Herregud, vad skönt det var att sova ut till halv tio idag. Nu är jag tillbaka med full kraft. Ibland kan man ju känna sig helt tömd efter en sådana här intensiva dagar med massa nya intryck och människor. Men jag känner mig snarare fylld med energi.

Dessutom känner jag ett lugn. Det här var sista resan på ett bra tag. Jag känner mig så redo att bara vara hemma med alla kompisar, rå om alla relationer och framförallt ge all min kärlek åt bloggen. Den här helgen står dessvärre ganska mycket jobb på schemat, vi lämnar in magasinet i nästa vecka så jag har massa saker som ska in och imorgon ska alla looks inför modejobbet på tisdag spikas. Det var så intensivt schema i Champagne, inte en sekund ledigt. Men det gjorde också att vi hann med typ allt. Vi hann prova hela 73 olika champagne sorter, herregud.

Känner mig så dum mot Markus när jag varit borta i flera dagar och sedan måste spendera min tid under helgen stirrandes in i en skärm eller rännande på stan letandes efter plagg till modejobbet. Och ikväll ska jag iväg på 30-års tjejmiddag på Bardot. Årets flickvän. Tur att han är så förstående.

Men… Jag känner mig så peppad idag! Vet inte vad det är det är, men det är som att det bubblar i mig, älskar att vakna med energi!

Årets-Flickvän

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Var är klänningen ifrån?

  Johanna 2017-11-13 20:50:39
  Svara
 • I love photo looks happy!
  https://thepinkpineappleblog.blogspot.com/2017/11/london-fashion-week-day-3.html

  The pink pineapple 2017-11-12 16:29:15 http://thepinkpineappleblog.blogspot.com/
  Svara
 • Men för HELVETE människa, du provar CHAMPAGNESORTER!!! Vem faaan gör det som JOBB??! Du vet fantamig inte hur bra du har det. LYX-PROBLEM! Du framstår som som LÖJLIG och dum i huvudet, fattar du inte det

  Johanna 2017-11-11 18:50:40
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind