Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Dirty 30

Bardot
Godmorgon babes! Idag är man lite skakis, trots att jag faktiskt tråkigt nog var tvungen att kasta in handduken vid 02.00. Men vilken middag och kväll. Fina Amanda som fyller 30 på fredag hade styrt en så generös middag på Bardot sedan bar det av med hela gänget till Bergmans där vi dansade loss. Egentligen så ville jag bara slå klackarna i taket och shota loss med tjejerna.

Men dessvärre har jag så mycket jobb idag, så måste vara vid mina sinnes fulla bruk. Jag ska sätta ihop de sista looksen inför modejobbet, få klart sidorna till magasinet och få in det sista till min bokföring som min revisor måste ha imorgon bitti. Hon har terroriserat mig med sms hela helgen. Vad skulle jag göra utan henne? Jag avskyr när man åker på en baksmälla fast man tycker att man är oförtjänt den. Man tycker ju att man borde vara härdad efter den här veckan i Champagne. Nästa vecka kommer till hundra procent gå i hälsans tecken, detoxjuice istället för champagne. Livets kontraster.

Vi insåg igår att 2018 verkligen är ”mitt år” – jag fyller 30 och ska gifta mig! Vilket pangår!

Men hörni vem tusan har börjat på en söndag? Nu blir det en iskall cola light och en kycklingsallad dränkt i currydressing med orimligt mycket saltgurka från Sandys toppat med torkad lök. Typ det bästa jag vet. Ett litet sidospår – jag har en förmåga att kombinera ihop de knäppaste smakerna. Min favoritpizza är köttfärspizza med sinnessjukt mycket banan och curry så man nästan inte ser köttfärsen toppat med vitlöksdressing och sedan häller jag hela pizzasalladen över själva pizzan.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Jag har slutat ”tjata” in kundens material – följs inte uppdragsbrevet får hen själv stå för förseningsavgiften. Vanligaste förklaringen till sena papper (speciellt från konstnärer och designers) är att de inte är så bra på det här med matte 😂 Som att matte har med saken att göra 😂

  Jenny 2017-11-13 06:27:12
  Svara
 • Min favvofrukostmacka på hotell är: rostat bröd med smör, leverpastej, ost, aprikosmarmelad, salami och gurkskivor.

  Josefin 2017-11-12 22:39:18
  Svara
 • Imponerad av din energi och hur mycket du orkar jobba! Kan du inte skriva dina bästa karrärstips? Kram

  Emma 2017-11-12 22:05:40 http://nouw.com/emmakmoberg
  Svara
 • Tack för en rolig blogg! Eftersom jag är en tant och dessutom lärare i svenska tar jag mig friheten att berätta: det heter ”vid mina sinnens fulla bruk ” Puss! ;)

  Anna 2017-11-12 18:27:20
  Svara
 • Amazing post!
  https://thepinkpineappleblog.blogspot.com/2017/11/london-fashion-week-day-3.html

  The pink pineapple 2017-11-12 16:34:44 http://thepinkpineappleblog.blogspot.com/
  Svara
 • Hej Petra!
  Vi ska också gifta oss nästa år och håller som mest på att kolla på vart vi ska åka på bröllopsresa. Hur tänker ni kring det?
  Vi är jättesugna på Italien eller däromkring veckan efter bröllopet, men tycker det är svårt att veta vart man ska åka. Positano ser ju fantastiskt ut men har du några andra tips? Vi vill ha go mat, gott vin, badmöjligheter och gärna lite att se/göra!
  Hoppas vi får läsa mer om ert bröllopsplanerande snart :) tack för bästa bloggen! Kramar!

  L 2017-11-12 13:05:12
  Svara
  • Svar på Ls kommentar.

   Min man är från Italien så varit där en del så täbkte dela med mig av två alternativ!

   Positano är litet och finns inte så mycket att se (det lilla du sett i bloggar är det positano är mer eller mindre)

   Kolla gardasjön eller sardinien. På sardinien finns extremt många vackra stränder samt massor att se! Gardasjön är också fantastisk.

   Med vänliga hälsningar Mikaela

   Mikaela 2017-11-12 22:06:31
   Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind