Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Nu är körkortet nära…

Hola babes! Idag började jag morgonen med ett frukostmöte på Sturebadet. Men jag kände mig så hängig och yr under hela mötet, så nu har jag avbokat alla möten idag och kommer jobba raklång från sängen resten av dagen. Känns som att någon hällt kolasås innanför pannbenet, det är en enda seg röra. Men detta betyder också mer tid framför datorn – och er.

Igår var det dags att sätta igång med körlektionerna igen. Tog en paus på två veckor mellan Champagne och massa jobb. Men nu gasar vi bokstavligen talat. Jag har lovat mig själv att jag ska ha det där förbannade körkortet innan årskiftet. Igår gjorde jag en instagramfilm där jag lovade att bjuda Markus på en resa om jag inte fullföljde mitt löfte.

Jag menar hur jävla svårt ska det vara? Haha, uppenbarligen svårt då jag övningskört i 12 år. Det är inte det att jag är dålig på att köra bil, utan snarare att jag låtit det rinna ut i sanden. Så generande verkligen. Dessutom har båda min systrar tagit körkort före mig, bara en sådan sak. Tror till och med att min lillasyster Millo kan ge sig ut och övningsköra med mig, så pass.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Lycka till!

  Astrid 2017-11-17 23:09:10
  Svara
 • Var har du köpt örhängena? Finaste jag sett!!

  Emma 2017-11-17 06:17:27
  Svara
 • Tröjan!!! Var från??? xx
  gabriellalundgren.com

  Gabriella 2017-11-16 23:35:41 http://gabriellalundgren.com
  Svara
 • Hej Petra!
  Vart kommer tröjan och det kortare halsbandet med den runda plattan ifrån?:)
  Kram!

  Lisa 2017-11-16 22:32:37
  Svara
 • Var är den fina tröjan ifrån?! :)

  Louise 2017-11-16 15:56:34
  Svara
 • Lycka till med körkortet

  Joanna-livet med Aspergers syndrom & Bipolär sjukdom typ 2 2017-11-16 12:19:54 http://www.joannahalvardsson.se
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind