Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Unika Föremål

Innehåller adlinks. 
Petra-Tungården-Inredning1. Klänning, Dagmar (kommer snart) 2. Örhängen, Ana Khouri 3. Väska, Byredo 4. Stella McCartney SS18 5. Birgit Severin, Tictail 6. Skor, Topshop 7. Vas, Tictail, Molly and Aves 8. Melo, Tictail.

Just nu är jag helt insnöad på sandfärgade toner, vitt och beige. Jag har ett samarbete med Tictail och satt och letade prylar till det kommande inlägget – och det hela slutade istället med att jag shoppade loss. Herregud, de har så många unika och roliga shoppar. Både större, men framförallt mindre aktörer över hela världen. Jag fyndade några riktiga guldkorn. Så kul att lägga vantarna på något helt unikt, som man aldrig sett tidigare. Klickade hem en vas från Birgit Severin till ett kommande inredningsjobb och vasen från Molly and Aves hem till oss. Vi har ju vår Adoore shop på Tictail. Jag och Carl som grundade Tictail är gamla party buddys.

Jag har börjat skapa min egna shop – om ni vill kika in redan nu gör ni det här! Ska proppa den full till vårt samarbete.

Vill verkligen ha precis allt ovan på bilden. Klänningen från Dagmar som jag sitter och väntar på att den ska landa i butik, väskan från Byredo är så satans fin i helt rätt nyans, för att inte tala om dyrgriparna från Ana Khouri. De kostar på riktigt en förmögenhet, hade velat komma över ett par liknande för ett humant pris.

Beige-Sand
Jag har massa inspiartionsmappar på datorn, är en mästare på att spara ner randombilder som inspirerar mig på ett eller annat sätt. Kanske därför min dator håller på att tacka för sig. Föll pladaskt för Fogias Bollo fåtölj i svart skinn när den kom. Men just nu är jag riktigt sugen på den i beige. En trend som vi fått försmak på nu redan till hösten är pärlemotrenden, det här halsbandet hade jag inte tackat nej till.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Så fina saker! Vem har gjort printet?

  Emmy 2017-11-19 18:09:50
  Svara
 • Fina saker :)) Finns det någon chans att dina kashmirset för Soft Goat kommer att börja produceras igen? Ångrar såå att jag inte slog till när jag hade chansen! De ser ju så galet snygga och sköna ut <3

  Tove 2017-11-18 16:38:23
  Svara
 • Jättefina grejer, håller med dig, sandfärgat är så fint!

  Åsa 2017-11-18 11:22:57 https://www.papayas.se/
  Svara
 • Och så var vi tillbaka till dina tråkiga reklaminlägg igen på vart och vartannat inlägg….suck.

  Sanna 2017-11-18 09:40:11
  Svara
 • Hej Petra!
  Hur ställer du dig till anklagelserna riktade mot Anders Timell?
  Tänkte på att du brukar skriva så gott om både Teatergrillen och Riche. Om det som sägs stämmer är det ju hemskt att så många kvinnor väljer att fortfarande stötta de restauranger.

  Anna 2017-11-17 17:49:06
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind