Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Födelsedagsmiddag på Bardot, Dans på Fou och Årets Roligaste Spel!

Jotex-Pall
Måste verkligen gå och köpa en bättre mindre kamera så bilderna blir lite bättre. Annars använder jag mest min systemkamera i dagsljus eftersom den inte har någon blixt. Puffen som jag beställt hem från Jotex kom i torsdag (som jag bloggade om för ett tag sedan). Dock var den betydligt mycket större i verkligheten än jag trodde.

Jotex-Pall
Haha, trodde det skulle vara en liten puff. Men vi flyttade in den i walk in closeten och där passade den som handen i handsken. Ska ta en ny bild och visa resultatet.

Bardot-
Sedan blev det fredag. Jag och Linn startade kvällen hemma hos mig med ett glas bubbel och diskuterade podden. Sedan bar det av ner till Bardot för att fira världens bästa Malin som fyllde år kvällen till ära.

Löjrom-
Jag och Limpan delade på förrätter. Kronärtskocka och löjromstoast.

Hjortsadel
Till varmrätt åt jag hjortinnanlår med pepparrotspuré. Jag var riktigt trött innan jag gick ner till Bardot. Men det var en sådan satans trevlig middag och bra energi. Så hela gänget gick och tokdansade ikapp till gamla 80-tals hits på Fou.

Ni vet en sådan kväll när man bara har ögon för sina kompisar och dansar loss som en galning.


Dagen efter gick jag och Lorpan ner till Sturebadet åt en långlunch, badade och bastade.


Sedan gick vi hem och vilade i en timme framför Notting Hill. Jag lyckades lokalisera Lorpans lakrisgömma och klämde en burk Lakrids. Okej, har ni smakat dessa? De är så goda! Kan absolut inte ha dessa i vårt hem. Så jag bad Markus gömma dem, men sedan letade jag upp kartongen iallafall. Noll karaktär.


Sedan svidade jag om lite snabbt. Så insnöad på vitt som ni kanske märkt.


Sedan grabbade vi Lip Twister som jag hade fått låna av Mira och begav oss….


Hem till Freddie för middag!


Efter middagen slängde vi på oss munskydden och körde igång… Haha, man ser verkligen ALLT.


Det var typ det roligaste spelet på länge, skrattade så jag grät. Man ska göra olika uppdrag med det där förbannade tandskyddet i munnen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • ALLTSÅ! Vad heter ljusstakarna? SÅ fina!

  Hannah 2017-11-23 12:53:43
  Svara
 • Vart kommer hatten ifrån? :)

  Rut 2017-11-23 09:37:18
  Svara
 • Fast varför får man inte äta lakrits? Varför måste allt vara ”förbjudet”. Njut av livet säger jag bara.

  Camilla 2017-11-21 07:50:36
  Svara
 • Hej! Jag måste bara säga att din blogg har blivit så rolig den sista tiden! roligare bilder och mer avslappnad stämning. Jag missade den kritik som framfördes för några veckor sedan och vet inte om det beror på det. Men jag tycker verkligen om innehållet, så kul, du verkar så go! :)

  Allt väl!

  Amelia 2017-11-20 20:57:48
  Svara
 • Åh kan du inte ta bilder på runda puffen i walk in? Jag funderar på att köpa den och ha som soffbord…men är orolig för att den är för mjuk…

  Melba 2017-11-20 18:43:24
  Svara
 • Hei :)
  Hvor er dine jeans fra ?

  jeaNETTE 2017-11-20 18:16:07
  Svara
 • vart är den vita blusen/kavajen från?

  jos 2017-11-20 13:59:54
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind