Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Weekly Plans

Mango-Outfit
Happy måndag babes! Jag vet inte vad det är men jag har verkligen julfeeling i år, trots att det inte är en snöflinga i sikte. Och trots att vi fortfarande inte börjat pynta som jag sagt att vi skulle. Igår åt vi iallafall den första julmackan med skinka och senap till middag. Men framförallt tror jag att julafton kommer bli riktigt mysig i år, det känns så.

En annan sak som jag reflekterade över igår är att snart är det nytt år! Jag känner mig så pirrig inför 2018, det är så mycket nytt som kommer att hända. Jag och Markus har lovat att spika bröllopsställe innan nyår, så vi kan skicka ut ”Save the date”. Nu har vi iallafall till 90 % spikat region. Tror jag, haha. Vi ska träffa en bröllopskoordinator nästa vecka och har mailat med några fler. Dessutom hade jag möte med Nelly om vårkampanjen som vi ska plåta utomlands – så nu känns allt så verkligt.

Men tillbaka till realtid. Den här veckan är kantad av kvällsaktiviteter och lite lugnare på dagarna. Dock måste jag verkligen plugga teori.

Måndag: Vid lunch ska jag förbi Emelie, min frisör, en snabbis och bli lite kallare. Sedan måste jag pricka av min to-do-list och därefter väntar teoriplugg hela dagen och kvällen. Nu är det så nära (!) Jag har ju sagt att jag ska ta körkort innan nyår så nu håller vi alla tummar för mig. Man ska tydligen inte avslöja sin uppkörningsdag säger alla – men varför inte känner jag? Kuggar jag så kuggar jag! Så någon gång i nästa vecka smäller det. Är så nervös, vill verkligen klara det på första. Jag ska köra upp i Farsta. Hoppas jag får en snäll jävel bredvid mig. Kommer bli så stressad om personen sitter helt tyst och bara granskar mig. Är inte så bra på tysta situationer, blir bara ännu mer stressad då.

Tisdag: Hela förmiddagen är kantad av möten. Efter lunch har jag körlektion med My Driving Academy och på kvällen väntar en middag för Eucerin som Sara Biderman håller i.

Onsdag: Morgonpass på Kampsportslabbet. Sedan väntar jobb på kontoret hela dagen följt av en middag med Lotta på Clarins, därefter har Margaux en event tillsammans med Google.

Torsdag: Linn Herbertsson har bjudit in till frukost och julpyssel på kontoret. På kvällen har Metro Mode en stor julmiddag/fest.

Fredag: Morgonpass på Kampsportslabbet. Sedan ska jag försöka filma två av mina youtubeklipp och på kvällen väntar julbord på Hallwylska med några kompisar.

Lördag: Jag vill ha en riktigt myslördag med julmarknad på Skansen eller Steningeslott och någon mysig middag på kvällen.

Söndag: Julglögg med Adoore och Meli Meli på Artellerigatan från 12.00-15.00. Glögg, mingel, lussekatter och presentinslagning – och såklart härliga rabatter. Men mer om det senare idag. Därefter jag ska jag iväg på eget adventsbak.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Åh nej!!! Vill inte vara pessimistisk då du säkert kör som en queen men den i Farsta är det stället som kuggar flest i sthlm!!! Om inte Sverige?? Dom berättade det när jag var på handledarutbildningen!
  Men lycka till, du klarar det säkert ??

  Rasmus 2017-12-04 23:16:55
  Svara
 • Härligt! Fin hårfärg som klär dig! Måste fråga: Ditt halsband med runt guldhänge, hur får jag tag på det?

  mia 2017-12-04 20:57:57
  Svara
 • Låter som en härlig vecka:)

  Jemima 2017-12-04 15:16:27 http://www.nouw.com/jemimas
  Svara
 • Åhhh va snygg mössa!! Var har du köpt den?

  Fanny 2017-12-04 15:10:55
  Svara
 • Ett tips till uppkörningen är att vara lugn men inte FÖR försiktig och långsam för då kan de kugga dig för att du verkar osäker. Gör också allting väldigt tydligt, t.ex. visa att du tittar ordentligt åt båda håll om det är en oövervakad korsande cykelbana, övergångställe etc. Det gjorde inte jag och jag kuggades för att hon inte såg att jag faktiskt kollade. Lycka till!

  Linda 2017-12-04 13:18:29
  Svara
 • Hej Petra! Vore jättetacksam om du vill svara på en fråga angående dina gardiner. Ska beställa sammetstyg från MyWindow men blev jätteosäker på hur brett tyg jag ska ha. Man brukar ju säga 1,5-2 gånger längden på gardinstången. Vad har du? Vore verkligen till stor hjälp. Deras standard är 1,6.

  Lina 2017-12-04 13:06:38
  Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Oj, jag har faktikst ingen aning om vad vi har! Försökte hitta vår gamla offert men har inte kvar den på datorn. Så jag skulle nog ringa dem och fråga vad de rekommenderar : ) Kram!

   Petra Tungården 2017-12-04 16:23:36 http://petra.metromode.se
   Svara
 • Gud så spännande =) I går bakade jag Lussebullar utan Socker, Vetemjöl och Smör =) Lite ”nyttigare” variant alltså. Så gott och de blev jättesaftiga och goda =) Recept finns här: https://laila.mabra.com/lussekatter-utan-vetemjol-socker-och-smor/

  Laila 2017-12-04 13:02:21 http://Laila.mabra.com
  Svara
 • Lägg ingen tid att åka ut till Steninges julmarknad, den var liten och inte alls så gemytlig som jag hade hoppats. Deras brunch var däremot väldigt bra, men vill man verkligen åt den där juliga känslan skulle jag åkt till Skansen istället.

  Karin 2017-12-04 12:06:59
  Svara
 • Låter som en härlig vecka!

  Josefine 2017-12-04 11:20:16 https://www.drottcompany.se/
  Svara
 • Jag körde upp i Farsta för några år sedan! Fick en som var ganska tyst men han hade väldigt ljus röst så det gjorde mig lugnare haha. Hade varit mer nervös om han var mer bestämd av någon anledning. Lycka till!

  Julia 2017-12-04 10:47:32
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!