Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Silltallrik på Sturehof, Spontantmiddag på Hillenberg, Babyshower, Dagsfest och Första Advents middag!

Brasseriet

Jag började fredagen på Brasseriet på Operan. Jag och Alma skulle nämligen plåta några samarbeten till bloggen.

JUST NU VILL JAG BARA VRÅLA RAKT UT!
Ibland finns det inget som är så frustrerande som teknikstrul. Min gamla dator är helt kaputt. Den går att starta men startskivan är helt full, trots att jag raderar och raderar så fungerar ingenting. Inga program går att öppna. Jag var på riktigt nära på att sula den i marken imorse. Men efter spända knytnävar och djupa andetag släppte jag den idiotiska idén. Nu sitter jag på den stationära på kontoret istället, men har inga program installerade på datorn – måste ta tag i det. Ska strax ner till Apple och försöka lösa problemet.

Men så nu bränner vi äntligen av: ”Min helg i bilder”.

Petra-Tungårlden-Outfits-
Jag matchade det gråa vädret dagen till ära.


Efter några timmars jobb var det dags att möta upp Linn för en sen lunch på Sturehof. Eftersom det var fredag och vi var vid liv i våra bästa år firade vi in helgen med skumpa och ostron.

Sturehof
Sedan tog jag en silltallrik till varmrätt. Det är nämligen bland det bästa jag vet. Alltid när jag äter på Sturehof så passar jag på. Vi pratade om allt livet har att erbjuda – upp- och nergångar.


Sedan kom de här damerna och bytte av Linn.


Vi skulle bara ta en aw…

Hillenberg
Men slutade med middag på Hillenberg och sedan mötte vi upp några kompisar på Bardot.


När klockan slog ett åkte jag och Markus hem. Jag lagade stuvade makaroner och köttbullar till nattamat. Längesedan jag åt på natten. Ibland kan det vara så gott.

Så när vi vaknade möttes jag av minnena från gårdagen.

Höstmode
Efter frukost svidade jag om för en heldag på stan.


Och mötte upp Snarro.


Vi skulle egentligen på Hovstallets julmarknad, men eftersom kön slingrade sig runt kvarteret så skippade vi den.


Istället så styrde vi stegen mot NK, vi skulle nämligen handla en present till Lykke som kommer till världen snart.


Vi åkte högst upp på NK för att gå till deras barnavdelning, närmare bestämt till Mini Rodini. Man blir ju sugen på att skaffa barn när man traskar runt där uppe, så mycket fin i miniatyr storlek.


Efter lyckad babyshopping mötte vi upp två glada göteborgare och satte oss i baren på Hallwyska.


Ska nog fynda några fotogenlampor till julafton. De ger så fint ljus.

Stephanie-Strauch
Sedan traskade vi hem till min bästa Buco eller Stephanie som heter på riktigt. Jag har smeknamn på alla mina kompisar. Vi har känt varandra i så många år, det känns så overkligt att hon är med barn. Hur vackert gravid i Stephanie? Tänk att det ligger en liten Lykke där inne.


Forni och Chloé var på plats.


Okej, den här tårtan var inte bara så söt – utan så förbaskat god. Jag älskar marsipan, så jag gick och snodde graderingen från allas tallrikar.


Sedan var det dags för presentöppning, lilla julafton för Lykke.


Sedan åkte vi hem till Dasha aka min gamla lägenhet för dagsfest. Hon hade nämligen överraskat Douglas, henne pojkvän med en brakfest. Visste ni att lägenheten är till salu? Visningen är i helgen! Ni kan kika närmare på den här! 


Min lillebror, som också känner Dasha, hade redan varit där i tre timmar när jag och Carro kom.


Vi hittade härliga Viktor Frisk i minglet.


Därefter traskade jag och Carro ner till Brillo för återförenas med Malin och Linnea. Sedan bestämde vi oss för att beställa hem Beirut, dricka rödpang innan jag rullade i säng.


Söndagen spenderades hemma nästan hela dagen. Hade lite jobb som jag låg efter med varvat med lite städning och filmtittande. Sedan tog vi oss ut på en promenad, shoppade allt man behövde för ett minijulbord och firade första advent.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!