Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Modell för en dag, Nya I Nöd och Lust och middag på Miss Voon!


Gårdagen började i det här kaoset – så stökigt i garderoben just nu, men hinner inte med att röja upp för det är saker varje kväll. Ska försöka hinna städa en snabbis imorgon. Inte superkul att starta helgen med en tokstökig lägenhet.


Vid nio kom Lisa förbi och hjälpte mig plåta några grejer till ett samarbete.


Världens sötaste Lorpa fick agera modell på morgonkvisten.


Vid tio bar det av till Acast för att spela in första avsnittet av nya: ”I Nöd och Lust”.


Med Limpan såklart.


Jag såg ut som en stor teddybjörn med skinnstövlar.


Efter en heldag på kontoret gick jag, Fingal, Mathilda och Carro mot Miss Voon.Clarins hade nämligen bjudit in oss på en liten mysig middag. ÄLSKAR Clarinspresstjejer de är helt underbara skrattade så jag grät flera gånger.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Jaaaaaa! Äntligen behöver jag inte lyssna om gamla avsnitt. Favoritpodden helt klart

  Hanna 2017-12-10 17:30:12
  Svara
 • Åh vad roligt! Har saknat eran podd! Trevlig helg! :D

  Viktoria 2017-12-08 17:08:28
  Svara
 • Hej Petra!

  Älskade din och Linns podd och hoppas verkligen att ni håller i det nu. Tycker verkligen att det är tråkigt när poddar som man gillar kör, sen slutar, kör osv. Charmen i poddar är ju lite att man får en update kontinuerligt. Hoppas det håller i sig!

  melinda 2017-12-08 15:47:24
  Svara
 • Where is your jacket from? You look super good!

  Ingrid 2017-12-08 10:00:26
  Svara
 • Såå fin outfit!

  Josefine 2017-12-08 08:47:24 https://varmepumpshopen.se/
  Svara
 • När kommer svaren på frågorna? :D

  daniella 2017-12-08 07:42:31
  Svara
 • Jag måste bara säga att bloggen har fått sig ett riktigt lyft på senaste tiden, det märks verkligen att du lägger mer fokus på den och jag älskar det! Älskar och har alltid älskat hur du blandar inlägg om glamorösa tillställningar, outfitinlägg och inlägg om mer gråa vardagar, det blir ett så härligt spektrum då! Och samarbetena har jag egentligen inget emot, så länge de inte tar över halva bloggen såklart ;) Ser fram emot att få fortsätta följa dig, you go girl!!!

  Jossan 2017-12-08 00:44:18
  Svara
 • Hej Petra!

  Hoppas all PSM försvann illa kvickt och att du fick en bra dag trots allt :) Jag MÅSTE bara påpeka att bloggen är sååååååååååå mycket härligare att läsa när det inte är samarbeten i vartannat inlägg. Så så så så så skönt! Vet inte om du ”bara” inte har så många samarbeten nu eller om du jobbar med dem på andra sätt, men hur som helst så känns det verkligen som att bloggen fått sig ett riktigt uppsving de senaste två-tre veckorna. Tack för allt du gör och att du är du! ?

  Angelica Johansson 2017-12-07 23:28:47
  Svara
 • Så härligt =) Och snygga ni är! STOR KRAM! ♡

  LAILA HÖGFELDT - Mammaliv, Skönhet & Inredning 2017-12-07 17:57:29 http://laila.mabra.com
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!