Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

När håret gör som man vill!

Petra Tungården Page
Igår fick jag verkligen till lockarna i håret. Jag trodde det skulle bli så mycket lättare att styla håret när jag klippte page. Tji, fick jag. Jag tycker det är så mycket svårare att styla håret, det är lite alls lika förlåtande som när du har ett långt svall. Då försvinner de mindre smickrande lockarna i mängden –nu ser man varenda litet misstag. Men det får inte heller bli för ”perfekt” för då blir det istället tantigt Dessutom släpper lockarna mycket snabbare. Tror jag måste ge mig på jakt efter en bättre locktång. I dagsläget fixar jag barret med en konformad variant. Visst blev nya nyansen fin? Emelie är bäst! Mycket finare lite kallare. Okej, nu släpper vi det här oerhört intressanta ämnet.

Anyway, idag står teoriplugg på schemat, sedan ska jag förbi Acast och spela in en komplettering till podden och därefter bär det av till MeliMeli för att preppa inför vår julshopping på söndag. Ni kommer väl och myser? Jag hoppas det <3 Vi kommer ha 20 % på allt och MeliMeli kommer ha 20 % på alla sina påslakan och mattor.

Om ni inte vill shoppa så kan ni väl komma och kramas? Dricka ett glas cava, äta lussebullar och komma i julstämning!

Petra Tungården Page

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jag är också en lover av page och lockar. Har en supertunn locktång som gör att lockarna håller himla länge. Använder också klassiska papiljotter för stort svall. Stora locktänger håller inte tillräckligt länge på kort hår.

  Sofia 2017-12-08 21:51:19
  Svara
 • Hej Petra
  Detta är VÄRLDENS BÄSTA GREJ! Dessutom bra för håret och tar bara 5 minuter för hela barret! Hälsningar från Costa Rica! Xxx https://www.amazon.com/Caruso-C97953-Molecular-Hairsetter-Rollers/dp/B0002JKPB8

  Anna Wachtmeister 2017-12-08 15:30:24 http://www.santateresa-beachfront.com
  Svara
 • Hallå! Vill bara säga vilken härlig person du är! Jag blir alltid så glad när jag går in på din blogg. Du bjuder på dig själv och utstrålar så mycket energi och positivitet! Just nu e jag inne i en tung period (pga sjukdom i familjen) och att då få en paus från eländet och läsa om vad du har för dig gör mig så gott. Ha en underbar helg och tack för en grym blogg!

  A. 2017-12-08 13:22:16
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!