Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Teoriprov

Hola babes! Hur mår vi idag? Jag känner mig riktigt trött och seg. Jag vill verkligen komma igång med träningen igen på riktigt – och kosten. Måste sluta äta så mycket skit som min mage mår dåligt av. Får sådana dippar efter jag ätit. Kändes nästan som att jag var bakis imorse för att jag åt så mycket socker igår. Jag satt nämligen bara hemma och pluggade teori inför provet som jag har imorgon bitti.

Idag har hela dagen spenderats på vårt Adooreevent. Nu sitter jag med lite jobb som måste in och sedan ska jag bara mata, mata. mata teori. Helvete nu håller vi tummarna för mig för i veckan smäller det.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Heeej! Var kommer örhängena ifrån? PUSS

  Elin Persson 2017-12-13 14:03:32
  Svara
 • Var kommer den fina prickiga toppen ifrån? :)

  Malin 2017-12-13 08:32:15
  Svara
 • Stort lycka till Petra! :)

  Emelie 2017-12-10 20:46:40
  Svara
 • Heja heja heja! Jag kirrade körkortet förra veckan efter 12 år av gnagande körkortsångest haha. Så jävela skönt! Håller mina tummar för dig imorgon! Kram!

  Nathalie 2017-12-10 20:24:12
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!