Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Jag klarade det!

Körkort

Det här kanske låter töntigt. Men jag blev så löjligt glad imorse när jag klarade teorin, typ fnittrade för mig själv när det kom upp att jag var godkänd på skärmen. Jag tänkte ju inte på att man skulle fotas där på morgonkvisten, så jag såg smått galen ut med ett rufsigt morgonkalufs. MEN SKITSAMMA för jag klarade det. Det kändes som att man gick i skolan igen och skulle skriva nationella proven. Jag satt nästan av hela tiden för att verkligen försäkra mig om att jag inte missat någon fråga.

Är det bara jag som tyckte att teorin var ganska jobbig att plugga till? Tror aldrig jag skulle klarat det om jag inte köttade elevcentralens prov för My Driving Academy. Sedan tycker jag verkligen att mobilappen: ”Ta Körkort” var så bra för att nöta. Du kan nämligen ”söka” efter ämnen i appen och så får du provfrågor på just det ämnet du känner dig osäker på och kompletterande teori. Sedan läste jag på i boken: ”Trafikens Grunder” om de kapitlen som gjorde mig extra osäker.

Nu är det bara uppkörningen i veckan kvar! Åh, jag vill typ hyra eller låna en bil om jag klarar det så jag kan köra lite direkt. Måste kännas så surrealistiskt när man får sitta helt själv bakom ratten och köra.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Bästa känslan: att köra själv när man precis tagit körkort, total frihet! ?

  Anna 2017-12-11 21:14:29
  Svara
 • Bra jobbat!

  Astrid 2017-12-11 16:53:54
  Svara
 • Åh grattis! För mig var det jättestort! Jag tyckte det var både svårt och nervöst! Lycka till med uppkörningen :)

  Cecilia 2017-12-11 15:47:26
  Svara
 • Kul! Grattis!! :-)

  Vill inte göra dig besviken, men tyvärr så brukar man inte alltid få hyra bil när man just har tagit körkort…. Men låna av en kompis eller någon i familjen tycker jag du ska göra :-)

  Elin 2017-12-11 11:15:01
  Svara
 • Åh grattis! har också teoriprov i veckan, vad fick du för frågor typ? :)

  /L

  Linda 2017-12-11 10:53:05
  Svara
 • Wohoo BRA jobbat!! GRATTIS!!
  Tyckte teorin var svår, klarade mig på håret. Uppkörningen var lättare!! Så det kommer du klara galant ??

  M 2017-12-11 10:37:46
  Svara
 • Grattis, Petra!!

  Vet presis hur du kjenner nuuu, tog teorien for nån vecka sen, og har fkn uppkjøring IDAG NU OM 2 TIMMAR!!! dkfjjgg wææææ.

  Hoppas hoppas vi båda klarar det!! Heja oss!

  Guro 2017-12-11 10:34:17
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!