Jag klarade det!

Körkort

Det här kanske låter töntigt. Men jag blev så löjligt glad imorse när jag klarade teorin, typ fnittrade för mig själv när det kom upp att jag var godkänd på skärmen. Jag tänkte ju inte på att man skulle fotas där på morgonkvisten, så jag såg smått galen ut med ett rufsigt morgonkalufs. MEN SKITSAMMA för jag klarade det. Det kändes som att man gick i skolan igen och skulle skriva nationella proven. Jag satt nästan av hela tiden för att verkligen försäkra mig om att jag inte missat någon fråga.

Är det bara jag som tyckte att teorin var ganska jobbig att plugga till? Tror aldrig jag skulle klarat det om jag inte köttade elevcentralens prov för My Driving Academy. Sedan tycker jag verkligen att mobilappen: ”Ta Körkort” var så bra för att nöta. Du kan nämligen ”söka” efter ämnen i appen och så får du provfrågor på just det ämnet du känner dig osäker på och kompletterande teori. Sedan läste jag på i boken: ”Trafikens Grunder” om de kapitlen som gjorde mig extra osäker.

Nu är det bara uppkörningen i veckan kvar! Åh, jag vill typ hyra eller låna en bil om jag klarar det så jag kan köra lite direkt. Måste kännas så surrealistiskt när man får sitta helt själv bakom ratten och köra.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
32kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!