Mjuka julklappstips – 10 favoriter i butik!

Markus-Ström

Skjorta Cubus, Byxor Cubus. 

Nu har jag jobbat tillsammans med Cubus under hela hösten och det har oftast handlat om deras damsortiment, men de har faktiskt riktigt sjysta herrkläder. Så det passar ju perfekt att visa upp några av godbitarna från herrsidan nu när julen närmar sig med stormsteg. Så roligt att shoppa åt sin kille. När man får chansen att välja – helt själv, haha. Jag tycker Markus är så stilig i grönt. Det är min favoritfärg på honom. Blev så glad när jag hittade två skjortor i den perfekta gröna nyansen. Dessutom gillar jag skjortor med lite struktur, som är lite tjockare i materialet. Tycker plagget blir lite intressantare – och perfekt nu med lite värmande plagg när temperaturen sjunker.

Jag valde den här gröna skjortan också, men tog fel storlek, så L istället för M som den andra. Så måste gå och byta den, för den blev på tok för stor. Men kan tänka mig att den är riktigt sjyst med en vit t-shirt under.

Markus-Ström-
Markus-Ström-
Så himla söt. Modell Lorpan. Det krävdes lite övertalning och snälla ord för att få honom att ställa upp som modell i bloggen. Men det ser ju ut som att han inte gjort annat.

Cubus-Herrkläder
Tröja Cubus,  Byxor Cubus. 

När Markus sätter på sig randigt blir jag eld och lågor. Vet inte vad det är, men ränder är verkligen toksnyggt på honom. Tycker överlag att tunnstickade tröjor är väldigt hett på män, speciellt när de smiter åt över armarna. Mums!

Den här tröjan kommer i tre olika färger – ljusgrått, randigt och grönt.

Cubus-Herrkläder
Bas-Cubus
Dunjacka Cubus, Väska Cubus, Jeans Cubus, Polo Cubus.

Jag kan tycka att det är svårt att ge bort kläder i julklapp om man inte fått exakta direktiv. Men basplagg kan man inte misslyckas med.

Jag har levt i min puffajacket från Cubus hela hösten. Jag gillar att den har resår i midjan så man kan dra upp den högt i midjan om man vill. Sjukt snyggt när man har riktigt tajta byxor, så får man en skön 90-tals look. Eller så har du den bara hängandes över axlarna. Bär ofta min jacka hängandes över axlarna, tror det är för att jag är så varmblodig så måste få in lite kyla.

 Såg att det var väldigt utplockat på hemsidan, men plaggen finns fortfarande kvar i fysisk butik.

Bas-Cubus
Bas-Cubus
Bas-Cubus

Morgonrock Dam Cubus, Morgonrock Herr Cubus.

Markus sa egentligen tvärnej till att posera i matchande morgonrockar. Det känns ju lite cheesy eller okej, väldigt cheesy, haha – men samtidigt så härligt amerikanskt. Men alltså de här morgonrockarna är så löjligt sköna så jag måste posta den här bilden. Jag har levt i min sedan den gjorde entré i mitt liv. Eller ska jag vara ärlig så har jag snott Markus för den är lite större och längre. Varför är alltid ens pojkväns saker skönare än ens egna? Varför kommer inte till insikt med det och köper identiska plagg, så slipper man diskussionerna om varför man snor sin killes plagg istället för att använda sina egna.

Är det bara vi som ofta bråkar om det eller snor ni också era mäns plagg?

Herrkläder-CubusOm du har en pojkvän, pappa eller bror som älskar mysplagg så tycker jag att ni ska kika in här. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
40kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!