Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Weekly Plans


Den här veckan är det äntligen lite lugnare. Men jag längtar tills nästa vecka när det är helt stendött och till mellandagarna. Det känns verkligen i kroppen att jag behöver ladda batterierna. Det har varit så mycket events, jobb och olika projekt – känner mig verkligen helt färdig. Det är så lätt att tränga bort tröttheten och bara köra på, men ju närmare ledigheten man kommer desto svårare blir det att stå emot. Det är lite som när man är megakissnödig och påväg hemåt, ju närmare dörren och badrummet man kommer desto nödigare blir man. Haha, eller är det bara jag?

Jag är så glad att det är vitt utanför vårt fönster. Hela vår lägenhet känns lite ljusare då, naturens egna reflex. Tror också att det kan vara bra inför min uppkörning imorgon om det snöar på utav tusan så jag måste krypköra fram.

Okej, hur ser veckan ut då?

Måndag: Efter lunch har jag möte med Swiss Clinic. Följt av uppföljningstid hos naprapaten. Blev lite rädd av Amanda Schulmans skräckhistoria. Hörde ni vad som hände? Hon fick en punkterad lunga av en akupunturnål. Hur är det ens möjligt? Sedan ska jag klämma in ett träningspass och ikväll ska jag och Markus äntligen julpynta. Har så dåligt samvete för jag suttit klistrad framför skärmen senaste veckan inför teorin.

Tisdag: Morgonpass på Kampsportslabbet. Har missat alla våra pass senaste veckorna. Därefter jobb med Adoore. Sedan har jag uppkörning efter lunch (!!!!). Följt av glöggmingel hemma hos Andrea Hegard för Raven Jewels på kvällen. Sen kanske en liten bio med Lorpan eller fortsätta kolla på: ”How to get away with murder” – ni måste se den serien, den är så spännande – och den blir bara bättre och bättre.

Onsdag: Morgonpass på Kampsportslabbet. På kvällen har vi julmiddag på Kasai med kontoret.

Torsdag: På förmiddagen har jag två spännande möten gällande bröllopet, följt av poddinspelning.

Fredag: Möte om en kommande resa i slutet på januari. Eventuellt youtubeinspelning.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Gulligt ?

  Anna Mountain 2017-12-11 17:52:21 https://annamountain.blogspot.com
  Svara
 • Petra!! Jag blev sååååå GLAD när jag såg att er podd är tillbaka, Gud vad jag saknat den!! Längtar redan efter ert nästa avsnitt, er podd är bara så mysig, älskar att ha den i bakgrunden när jag pysslar med annat.
  Hälsa Linn!!
  Och lycka till imorgon på uppkörningen ?

  M 2017-12-11 17:05:59
  Svara
 • Hoppas uppkörningen imorgon går bra!

  Josefine 2017-12-11 11:54:27 https://www.j2elteknik.se/
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!