Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Julfest på Kasai, Julbord på Hallwyska, Teoriplugg och Andra Advent!

Self-Portrait
Här kommer en lite försenad: ”Min helg i bilder”. Vi kastar oss tillbaka redan till i torsdag då det nalkades julfest för Metro Mode på Kasai. Jag och Mathilda, min BFF, hade ovetande matchat varandra i Self-Portrait.


Sedan blev det fredag och julbord stod på schemat. Jag gjorde tydligen skidhopp av lycka.


Så svårt att fota nu när det är så mörkt. Jag hade på mig min byxdress från Teotoki. Den har blivit ett säkert kort i garderoben.

Hallwyska
Hallwyska
Det var verkligen så mysigt inne på Hallwyska. Man sitter utomhus, fast inglasat såklart.

Petra-Tungården
Min favorit Mathilda skulle såklart med. Jag kan inte förstå att hon har flyttat hem. För er som läst bloggen länge så vet ni att Mathilda har bott utomlands i en jädrans massa år. Och nu är hon hemma, bara en promenad bort. Ibland måste jag nypa mig i armen för att förstå att det är sant. Jag tror vi är själsfränder. Vi träffades när jag började jobba på Bubbleroom – och sedan dess har vi hållit ihop i vått och torrt. Ett tag satt vi typ ihop, gjorde precis allt tillsammans. Jobbade tillsammans, bodde tillsammans och umgicks all vaken tid tillsammans. Där hon var, där var jag. Fint med vänskapsförälskelser.Det är många som frågar om vi är systrar. Tycker verkligen inte vi är lika till utseendet eller vad tycker ni? Däremot till sättet, så konstigt att så många påpekat det, haha.


Lorpan och Daniel var överlyckliga över att vi skulle äta julbord.


Så rolig kväll! Efter julbordet åkte jag, Mathilda och Dasha hem medan grabbarna gjorde stan. Jag skulle nämligen spendera hela min lördag med näsan i teoriböckerna.


Efter en svintråkig lördag hemma i soffan pluggandes var jag megapeppad när det blev söndag och adventsmys för Adoore och Meli Meli. Jag åkte dit lite tidigare för att preppa och för att hänga med Amelias dotter Luca. Hon är ett drömbarn. Vill kidnappa henne, så mysig.


Amen kan man kanske få låna Lucas klänning på julafton?


I slutet på minglet kom Lorpan och Snygg Ida förbi. Ska ta mig tusan döpa om henne till Snygg Ida i telefonen. Hur fräsch får man vara på en skala 1-10? Typ olagligt!


Ananda kom förbi med hennes son Leo. Leo är som Ida, så där jobbigt söt, så man får ont i tänderna.


Haha, kan tänka mig att kidnappa honom med. Top Model Baby Edition nästa säger jag bara. Han brås på sin mamma såklart, ögon stora som jordklot.


Ida var så fin i (annonslänk) vår skjorta från Adoore, så hon slog till!

Efter minglet åkte jag och Lorpan hem, åt hämtmat och sedan köttade jag teori långt in på småtimmarna inför provet morgonen efter. Och det var den mysiga helgen <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Så snygg Petra, du skiner verkligen! Tycker faktiskt också att ni är lika så förstår syskonfrågan.

  Frida 2017-12-14 14:03:42
  Svara
 • Så snygg byxdress!

  Jossan 2017-12-14 13:19:29 http://shantverkarna.se/
  Svara
 • Heter hon Luca (uttalas som k?)?

  Molly 2017-12-13 18:55:47
  Svara
 • Du och Mathilda är såååå lika, bara hårfärgerna som skiljer er åt! Galet snygga :)

  Amanda 2017-12-13 15:01:51
  Svara
 • Nu kom jag på vem Markus liknar – Patrik Isaksson!

  Camilla 2017-12-13 14:06:47
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!