Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

SMINK TUTORIAL

Petra Tungården Smink
Gud, jag ber verkligen om ursäkt för den usla uppdateringen den här veckan. Igår prickade man av sista eventet för året, helvete vad skönt. Ser verkligen framemot de kommande veckorna med lite lugnare schema och mindre inplanerade tillställningar på kvällarna. Tänker att jag och Markus ska ha ett riktigt rehabjullov med träning och mys.

Nu har precis Åhléns varit här och filmat en sminktutorial som kommer inom någon vecka. Vet att att så många av er efterfrågat just en sådan film med steg-för-steg. Jag har insett att jag älskar att stå framför kameran, haha. Man kan liksom vara mer bjudig då. I nästa vecka kommer ni få följa med i min första riktiga youtubefilm när jag gör en makeover på Linn som jag poddar med.

Pera-Tungården-Smink

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Ser verkligen fram emot er två i en video, älskar er podd så detta kan ju bara bli ännu bättre! ?

    M 2017-12-16 07:51:26
    Svara
  • Hej! Kan du inte göra en video på hur du lockar och stylar ditt korta hår? Kram

    Carro 2017-12-15 19:18:56
    Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!