Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

En bättre måndagsmorgon!

Idag började jag morgonen på bästa sätt på Riche tillsammans med min partner in crime Carro. Vi håller på med ett roligt inredningsprojekt tillsammans som ni kommer att få se mer av i januari. Jag har typ för första gången i mitt liv ett par riktiga vinterskor på mig. Alltså wow – fyndade dessa på Mrs H utförsäljning från Isabel Marant som jag varit på tok för snål för att köpa. Älskar att de har en inbyggd klack i skon.

Nu ska jag iväg och fylla på min tatuering på ögonbrynen en snabbis, fast bara längst ut i kanten. Sedan bär det av tillbaka till kontoret. Håll utkik i eftermiddag, kommer ett fullproppat inlägg till alla er som är ute och ska köpa julklapparna i samma sekund.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!