Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Julklappsguide – Pojkvännen, Träningsfreaket och Fashionistan!

POJKVÄN/BRORSA/PAPPA

Refunder-Man1.  Jeans, Stylepit 2. Beard Oil, Mad4Men  3. Rock, Topman 4. Hörlurar, Urban Ears  5. Korthållare, Thomson 6. Gympaskor, New Balance 7. Necessär, Oscar Jacobson 8. Handskar, J.Lindeberg 9. Kängor, Polo Ralph Lauren 10. Polo, J.Lindeberg 11. Gryta, Chasseur 12. Badbyxor, Derek Rose

Är ni som jag ute i sista sekund med julklapparna? Trots att jag sa att jag inte skulle vara det i år – så måste jag nu erkänna att så är fallet. Även om vi inte köper så många presenter i vår familj numera, så vill jag iallafall handla något till alla i familjen. Så jag scannade av internet och föll pladask för detta.

Ni glömmer väl inte att göra alla köp via Refunder när ni shoppar online? Så får ni pengar tillbaka på allt ni handlar. Men det kanske jag inte behöver påminna om vid det här laget. Pengarna sätts iallafall rakt in på ert egna bankkonto – och det är helt gratis att vara medlem i Refunder.

TRÄNINGSFREAKET

Träningskläder

1. Onzie Sporttopp + Byxa 2. Reebok Sporttopp 3. Pretty Little Thing Sporttopp + Byxa 4. Nike Sporttopp + Byxa 5. Ivypark 6. Reebok Tights

Nytt år betyder – nya möjligheter. Jag önskar mig verkligen sprillans nya träningskläder under granen. Om jag fick välja helt själv skulle jag gärna slita upp de ovan den 24:e. Blir typ träningssugen bara av att kolla på bilderna.

Jag älskar att alla börjat göra träningstights med hög midja. Finally. Jag vill gärna dra upp byxorna till brösten när jag tränar, haha. Jag skulle så gärna vilja designa en ny träningskollektion – blir helt lyrisk av snygga träningskläder.

FASHIONISTAN

Refunder-Fashionistan1. Ankelboots, Rizzo 2. Stylein, Kavaj 3. Klänning, Lovechild 4. Steamer, Steamery 5. Plånbok, See by Chloé 6. Kappa, Toteme  7. Solglasögon, Nelly 8. Byxa, Stylein  9. Weekendväska, By Malene Birger 10. Hatt, Isabel Marant 11. Pumps, Nelly 12. Klocka, Klockster

Har du svårt att komma på vad du ska köpa till din syrra eller kompis? Jag skulle typ säga att en handsteamer är livets bästa present. Jag har alltid med mig en handsteamer när jag ska resa iväg. Hemma använder jag mig av en stor steamer som det är lite bättre tryck i. Tycker plaggen ser så mycket exklusivare ut när de är välstrukna. Annars skulle jag nog satsa på klassiska accessoarer som inte kan gå fel.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej! Va fina grejer! Ser dock inte märket på den silvriga fyrkantiga klockan, vilket är det?
    God jul!:)

    Ylva 2017-12-19 22:15:46
    Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!