Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Ton i Ton

Petra Tungården Outfit
Kavajer Zara, Polo Dagmar, Byxor 2nd Day, Skor Mango, Väska Chanel. 

Lika bra att matcha vädret och klä sig topp från tå i grått. Dessutom går det förbaskat snabbt att bara rycka åt sig allt som går i samma kulör i garderoben på morgonen. Låt istället accessoarerna bryta av och sticka ut som ett par skor i lack i det här fallet. En annan ny stylingfavorit är att bära dubbla kavajer med en tjockare tröja under – det är varmare än vad man tror.

Jag känner mig riktigt utvilad efter den här lugna helgen. Dessutom väntar en riktigt lugn vecka med fullt fokus på bloggen, fix och tricks inför julafton och Adoore. Det ska bli så förbaskat skönt. Men först rivstartar vi veckan med två roliga morgonmöten på Riche.

Petra Tungården Outfit
Petra Tungården Outfit
Petra Tungården Outfit Petra Tungården Outfit

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!