Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Inspiration: Bröllopsinbjudningar, Bröllopsklänningar och Utlandsbröllop.

Bröllop-Petra-Tungården
Jag känner mig helt groggy idag. Jag har nämligen inte alls sovit så många timmarna inatt. Jag har bröllopsknarkat – precis hela natten. Kan.inte.sluta. Markus var och jobbade nere i Malmö igår, så han sov över där vilket gav mig fritt spelrum att sitta fastklistrad frenetiskt framför skärmen precis hur länge jag behagade. Jag har inget stopp. Bara en sida till, bara en till blogg, bara en till pinterestsida. Tillslut kunde jag inte hålla upp ögonen längre och somnade när klockan slog 03.30 med datorn i sängen.

Jag och en kompis pratade om att Tinder är likadant. Hon kan inte sluta. Men gud tänk om jag inte swipear fem till då kanske jag missar min drömman? Jag måste! Okej, fem max. Sedan blir fem svep två och en halv timme till.

Jag är helt lyrisk, det finns så mycket man kan göra.

Jag tänker att jag skapar en ny kategori och lägger alla bröllopsposter under den. Så allt enkelt finns samlat under samma tak.

Bröllopsklänning
Bröllopsklänning
Bröllopsklänning
Den här klänningen går inte av för hackor. Så fint med det utställda böljande tyget och spetsen.

Spana in alla bilder från det här italienska drömbröllopet – klick. 

Inbjudningar-Bröllop Bröllopsklänning
Så fin rygg <3

Bröllop-Italien
Tycker det är så vackert med målade inbjudningar med en lekfull hint om vad som komma skall.

Mallorca-Bröllop
Det här stället på Mallis är helt magiskt. Linn (som jag poddar med) åkte faktiskt och scoutade det åt oss förra sommaren.


Jag och Markus vill gärna ha en poolfest dagen efter bröllopet. Så vi letar efter en location med ett riktigt sjysst poolområde. Ser framför mig något likt bilden ovan som Baba Canales och Carls bröllop ute på Härringe slott.


De hade så fin röd tråd, så fin logga.

Bröllopsinbjudan
Som en saga!


Det finns så många olika ställen att väja bland. Innan jag satte igång mitt maniska letande var jag helt hundra på Italien, men jag tror kanske att jag ändrat mig nu. Haha, måste kanske läge att ringa Markus och säga det.

Pernille-Teisbeik-Wedding
Danska Pernille Teisbaek hade dresscode mönstrat/färg för sina gäster på sin bröllopsdag. Kommer nog sno den idén rakt av.

Bröllopsdukning
Ett litet mindre bröllop – men wow så förtrollande vackert.

Fotoautomat Bröllop
Fin detalj med hjärtat och loggan i hörnet till bilderna från fotoautomaten.

Bildcredd: Vogue, Pinterest. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Nice.

  sunny yadav 2018-08-21 15:07:53 http://gta5moneyonline.net
  Svara
 • What more noteworthy thing is there for two human souls, than to feel that they are joined for life to quality each other in all work, to lay on each other in all distress, to pastor to each other in noiseless unspeakable recollections right now of the last separating?

  Anna Bella 2018-02-20 13:58:33 https://www.ezassignmenthelp.co.uk/
  Svara
 • Förlåt det blir bensin på bålet men bloggen lovemydress och bröllopskoordinatorn Linda Jostler i Toscana är mina bästa tips

  Louise 2017-12-19 19:50:17
  Svara
 • JA!! Inte mig emot om detta blir en bröllopslogg :P:P Min sambo friade till mig i torsdags kväll och såklart gick helgen till att googla bröllops-inspo som en jäkla dåre!

  Lilly 2017-12-19 19:30:27
  Svara
 • Vet precis känslan, så svårt att sluta kolla.
  Jag skapade olika Pinterest anslagstavlor inför vårt bröllop, beroende på vad det var för bild/inlägg: Hår, blommor, klänning, dekorationer, fest osv – var lätt att återgå till senare.

  Frida 2017-12-19 15:04:03
  Svara
 • perfect event…

  gabrielle 2017-12-19 14:07:19 http://fragrancenerd.com/
  Svara
 • Så mycket härlig inspiration!

  Josefine 2017-12-19 13:49:49 https://laserklinikensodermalm.se/
  Svara
 • HAHA, alltså – älskar din blogg och ditt sätt att skriva på. Skrattar varje gång!

  M 2017-12-19 12:43:24
  Svara
 • Känner igen det där? Letade runt överallt på alla sidor , bloggar o instagram .
  Trots vi skulle ha en enkel vigsel med bara föräldrar o inget extra … men svårt att inte sväva ut. Gifta blev vi , i en blå klänning utomhus inte långt hemifrån , enkelt som vi ville ha det . Lycka till?

  Annelie 2017-12-19 12:15:04
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!