Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Premiärköra bil själv, Fashionabla kompisar, Bryn á la Kardashian och ett Farväl.

Svullen

Jag vaknade svullen som en ballong i ansiktet i söndags. Jag blir så ”vätskefylld” i ansiktet. Vad tusan beror det på? Kan vätskan bara typ placera sig på stjärten eller brösten istället. Inte på mina ögonlock tack.

Mamma kom förbi lägenheten med massa ved och för att låta mig premiärköra bilen själv. Jag blev så besviken för jag skulle boka en: ”Drive Now” alltså en bil som du kan låna, bara för någon timme. Men tydligen var man tvungen att ha haft körkort i minst ett år för att få bli medlem. Förståeligt i och för sig, haha.

Vet ni någon bilpool som lånar ut till härliga amatörer som precis fått körkort? Jag är så sugen på att köra bil nu! Jag funderar nästan på om jag ska försöka leasa/låna en bil bara under någon månad så jag verkligen får möjlighet att köra. Vi brukar nämligen ofta ha lediga parkeringsplatser utanför oss.

Skräp
Mammas bil är som en sopbil, haha. Man fattar ju vem man ärvt sitt organiserade jag ifrån.

Sickla
Sedan åkte jag och världens sötaste mamma och plockade upp en söt, men bakfull, Bosse och körde ut till Sickla för att äta lunch på Urban Deli.

Bakfull
Efter lunchen kollade vi runt i lite butiker. Bosse tog varje tillfälle i akt att lägga sig ner på diverse ställen i olika butiker. Hon hade nämligen huserat en stor fest dagen innan och var med gott samvete trött. Ser ni blicken?

”Snälla sluta släpa runt mig, kan vi inte bara åka hem nu. Gör slut på mitt lidande.”.

Joanna-Fingal
Sedan blev det måndag och jag gick till kontoret. Den här puddingen gjorde entré och jag frågade om jag fick ta en bild på min snygga vän och hennes nya fantastiska nya byxor från Mango. Hon ställde gladeligen upp. Det är väldigt inspirerande (och oekonomiskt) att dela kontor med 12 fashionistor. Jag gick nämligen in på Mangos hemsida och köpte byxorna direkt.


Vid lunchtid lämnade jag mina snygga fashionkompisar och begav mig till Kungsholmen för att gå på min påfyllning och fixa till brynen hos Gissell. Jag sa att jag ville ha en tjock ”svans” á Kardashians. Gissell påminde mig snällt om att mina bryn inte hade den kapaciteten. Men lovade att jag skulle få en blond Kardashian touch. Jag kände mig nöjd med de lovorden.

Gnails-Kosmetiskt-pigementering
Efter man ritat upp brynen mäter man avståndet på något finurligt sätt i en app.


Sedan går hon loss med ”skarpelen” eller mininålarna som gör små snitt i huden.


När Gissell kört loss två varv får man ligga och vara så här gullig i några minuter, medan färgen sjunker in. Skickade en bild till Lorpan och frågade om han fortfarande var säker på att han ville gifta sig med mig. Han dröjde ovanligt länge med sitt svar.


På kvällen satt jag uppe halva natten och bara letade massa inspiration till lite olika projekt och bröllopet.


Satt i min lilla mysiga grotta.


Igår kväll åt jag middag med den här favoriten på tu man hand. Det var så längesedan vi sågs bara jag och Sara. Vi pratade i mun på varandra i tre timmar, sedan åkte vi för att säga hej då till Fingal och Mathilda.


De jävlarna ska nämligen till Bahamas i två veckor och götta sig. De skulle åka ut till Arlanda bara några timmar senare. Funderar starkt på att avfölja dem på alla sociala medier under den här perioden. Ska dra en rejäl vända med brun utan solen inför vårt nästa möte.


Alltså jag älskar Fingals lägenhet – den är så mysig. Så tjejig och inbjudande bara. Man vill liksom aldrig lämna den.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Dricker du tillräckligt med vatten? Alltså rent vatten, inte Cola light eller dylikt. Jag blir svullen runt ögonen när jag stressar, äter för mycket socker och glömmer bort att dricka vatten. Kram

  Linda 2017-12-22 08:02:54
  Svara
 • Läste faktiskt idag att om man äter för mycket salt kan kroppen svullna. Och då stod det specifikt att svullnad under ögonen på morgonen är en bieffekt av för mycket salt. Salt binder nämligen vätska. Kanske värt att kolla vidare på! Läste som sagt detta i förbifarten idag :)

  Karin 2017-12-21 22:19:53
  Svara
 • Sunfleet är ett väldigt bra alternativ för dig som bor i stan tror jag, det är smidigt för att ha bil när man kör mindre sträckor under få timmar över dagen. Jag jobbar på Hertz Mäster Samuelsgatan och du är mer än välkommen att mejla för prisförslag om du ska hyra bil för en längre resa exempelvis över helgen. Puss och kram från en flitig bloggläsare som är överlycklig över att du tagit körkort!

  /Alva (nås på min privata mejl ovanför eller [email protected]) märk mejlet med mitt namn så svarar jag!

  Alva 2017-12-20 22:01:37
  Svara
 • Alltid undrat var du fixar dina snygga bryn! Var hittar man Giselle☺️?

  Sarah 2017-12-20 19:56:42
  Svara
 • Svulladen kommer från en överdosering av botox, som gör att ansiktsmiken är obefintligt. Det är rörelsen och aktiviteten i musklerna som gör att vätskan försvinner, oavsett var i kroppen man är svullen. Är man svullen i benen så rör man på fötterna så minskar svullnaden, är man svullen i händerna så minskar svullnaden osv….

  Anna 2017-12-20 19:15:20
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Nu är det så att jag var svullen redan innan jag började med botox i pannan. Men det kan kanske bidra till effekten : ) har alltid varit en person som blir väldigt svullen i just ansiktet även innan. Men det kanske är hormoner : )

   Petra 2017-12-20 22:44:32
   Svara
   • Svar på Petras kommentar.

    Jag var nämligen inte lika svullen när jag gjorde bara pannan, men när jag tog kråksparkarna så blev det värre för ansiktet blev stelare typ! Hoppas det löser sig!

    Anna 2017-12-20 23:14:28
    Svara
    • Svar på Annas kommentar.

     En kombinationav hormoner, stress, mat (salt och socker), alkohol, för lite vanligt vatten och taskigt lymfsystem.

     Det går att göra ansiktsmassage för att få igång lymfvätskan (jag har ingen botox alls men gör det ibland när jag drickit alkohol eller ätit kolhydrater). Mer strykande än knådande, sök på google (och oavsett vad är det jätteskönt).

     Maja 2017-12-22 10:08:22
     Svara
 • Wow, var ifrån är det svarta soffbordet? :)

  Bianca 2017-12-20 19:08:48
  Svara
 • Sunfleet har inga regler om att man ska ha haft körkort en viss tid, superbra!

  Johanna 2017-12-20 17:04:42
  Svara
 • Hej! Åh vill se resultatet !

  Mir 2017-12-20 16:51:41 http://fglstore.se
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!