Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

GOD JUL <3


God jul mina bästa <3 Helskotta vad glad och tacksam jag är att just ni läser bloggen varje dag.

Senaste dagarna har kantats av julstök och prepp inför idag. Idag ska vi nämligen först fira jul hos Markus familj på dagen och på kvällen kommer min familj hem till oss för att äta julbord. Efter julbordet kommer lite vänner att ansluta till familjen och spela julklappsspelet och ta en juldrink. Jag kommer självklart ha med mig kameran hela dagen – och imorgon är jag tillbaka här med full styrka och kraft. Tänker att vi ska summera året som gått. Jag har nämligen ingenting inplanerat i mellandagarna – plötsligt händer det. Ska bli så skönt att ladda batterierna.

Hur ska ni fira jul? Jag hoppas ni får en dag fylld med kärlek med era närmsta <3


Igår stökade vi runt på stan och köpte de sista julklapparna. Markus mamma Bodil har tre fadderbarn så det var extra kul att köpa julklappar till dem.


Jag ville köpa den här rocken från Oscar Jacobson till Lorpan i julklapp, men den låg lite över min budget.

Jag gick förbi min bästa blomsterbutik Floristkompaniet och la beslag på blommor till julafton.


Sedan tog vi en välförtjänt julpaus och åt lunch med Graanen och Ida på Sturehof.


Vi började med ostron följt av sill. Två av mina favoriträtter. Efter en fyra timmars lunch var det dags att bege sig ut på stan igen.


Jag hann på håret.


Sedan hade vi rimstuga och slog vi in alla klappar.


Avslutningsvis försökte vi få upp vår julstjärna. Men det gick sådär. Så imorgon när min kusin Graanen passande kommer åker han på den ärofyllda uppgiften. Han är nämligen över två meter lång, perfekt för tillfällen som detta.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Du skriver på ett tufft sätt och sedan i sminkvideon är du världens goaste tjej!
  God fortsättning!

  Katja 2017-12-26 11:44:53
  Svara
 • Hej Petra önskar dig härliga mellandagar och mys med vänner och familj<3
  Jag har lyssnat på er pod sedan start och i början var den riktigt bra!
  Tyvärr tycker jag inte detsamma längre…:-(
  Jag är övertygad om att alla bloggläsare vill höra hur era veckor varit och hur ni mått under veckan som varit etc…men när ni är klara med detta så tycker jag att varje vecka handlar ungefär om detsamma och så går det om och om igen; dina dejtingerfarenheter och Linn har faktiskt inte sådär jätte mycket att säga om det.
  Jag vet att er pod handlar om vänskap med, det kan vara något att faktiskt brassa extra på?
  När ni gör reklam om träning eller produkter så får man intrycket att ni aldrig provat sakerna, så när ni tipsar om saker så låter det inte trovärdigt. Du Petra säger mycket "Jag ba" "han ba" i podden kan du kanske inte tänka lite på att inte göra det så mycket? :P

  Jag önskar att det blir lite mer känsligt och inte enbart dejtingerfarenheter…jag tror lyssnare vill ha en variation! Och pratat om andra relationer kanske familj, syskon etc..
  Vad tror ni om det?
  Hmm annars gillar jag dig och Linn så mycket! Man vill bara vässa podden lite!

  Johanna 2017-12-26 01:47:45
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Håller helt med. Bra förslag och exempel! Jag har iofs inte lyssnat senaste vändan med podden (trots att ämnet är intressant för mig) pga Petras ”asså jag ba”. Det är tungt att ta sig igenom en podd när språket är så pass outvecklat.

   Tips till bloggen; om du vill vässa den så lär dig att använda ett mer korrekt språk, du blandar uttryck och har nog missuppfattat en hel del ord. Det GÅR att vara rolig och personlig i sitt språk; se på Josefin Dahlberg eller Vanja Wikström! ❤️

   Mia 2017-12-26 11:14:03
   Svara
   • Svar på Mias kommentar.

    Håller verkligen med er bägge! Gillar petra och linn men klarar inte av att lyssna längre. Aldrig någon ny infallsvinkel och ibland säger petra ”han ba: x, han ba: y, han ba: z” typ tio gånger på raken utan att överdriva. Och gillar inte heller att mycket utlovas som aldrig sen blir av, makeover på linn, linn ska prova det ena och det andra osv. Inget som ens återkopplas till någonsin, så man vet ju att allt de säger bara är tomt snack. Tråkigt, för podden skulle ha så mycket potential om de planerade lite mer och la ner mer tid.

    S 2017-12-27 21:43:36
    Svara
   • Svar på Mias kommentar.

    Men det är väl så att deras ”stora tid” har varit de är snart 30 , hon och hennes BFF
    Svårt att hitta på nya saker( de visar ju samma bilder och skriver om samma event/historier) när nu unga bloggare tar över tronen , som Bianca och alla de andra 20+
    Och så är det ju , nya kommer gamla puttas ner …

    Rosales 2017-12-26 21:31:56
    Svara
 • Vart kommer dina skor ifrån? Som du har på översta bilden:) god jul och gott nytt år!

  Therese 2017-12-25 10:11:12
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!