Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Sleeping Beauty

Nyår
Hej bästa ni! Hur var er jul?

Julafton hade verkligen allt och lite till. Men igår låg jag helt däckad med feber. Rörde mig från sängen till soffan och såg klart en hel säsong av Unibomber (som går på Netflix) – så bra. Idag sov vi till klockan elva. Herregud, känner mig som en tonåring. Men idag mår jag så mycket bättre, febern är som bortblåst och jag känner mig verkligen utvilad. Kan inte minnas senast jag sov så mycket. Nu har jag så mycket energi som jag måste göra av med, haha. Jag och Markus tänkte gå ner till Sturebadet och träna, följt av bio eller middag ute någonstans. Men först ska jag knåpa ihop julafton i bilder till er.

Vet ni vad ni ska ha på er på nyår? Jag har ingen aning! Men imorgon tänkte jag scanna av internet och göra en liten nyårsguide till er. Vi ska på en två dagars fest hos en kompis i Örebro. Kvällen innan är det hattfest följt av smokingfest på själva nyårsafton.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!