Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Att komma ner i varv.

Petra-Tungården
Tröja Asos, Byxor Mango, Kappa Mango, Örhängen Lulu Frost. 

Äntligen visade sig solen i Stockholm. Idag är jag inne på jobbet en sväng, inte en själ här så långt ögat kan nå. Jag har lite att förbereda inför ett möte imorgon. Stockholm känns på sätt och vis som en spökstad under mellandagarna. Det är verkligen lugnt. Många av mina kompisar är bortresta så telefonen är ungefär lika lugn och tyst som det är ute på gatorna. Är inte alls van vid det, men försöker tänka att det är perfekt för mig att varva ner och inte bli stressad över att det är så dött.

Hur är ni som personer? Jag tycker det är mycket lättare att slappna av när man är på annan destination. Men har svårt att komma ner i varv på det sättet när jag är hemma. Helt klart något jag borde öva på och bli bättre på.

Petra Tungården Oufit
Petra Tungården Oufit

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Håller med! Kan inte alls slappna av hemma om jag inte gjort något ”duktigt” först. Typ tränat, rensat garderoben, städat… vad som!! Efter det kan jag unna mig en heldag i soffan framför en film.
  På semestern eller bortaplan kan jag slappna av till 200%, inga som helst problem att ligga på en solstol en hel dag och endast förflytta mig när klockan slår lunch.
  Kanske får bli nyårslöftet?
  Bli bättre på att slappna av hemma ?

  M 2017-12-28 12:50:33
  Svara
 • Hejsan! Vem vann tävlingen med hotels du hade?

  A 2017-12-27 18:37:23
  Svara
 • Satsar på kvalitet när det gäller det sociala livet och kvantitet när det gäller lugn och ro och att bara hänga med sig själv. Tror det behövs för att varva ner och orka på sikt. Nu är jag så pass vuxen att jag vet att jag inte missar massa roligt hela tiden och skulle jag göra det vill jag gärna lyssna på när mina vänner återberättar och få se deras ögon tindra och höra att de tänkte på mig eller att de sett fram emot att få berätta för mig. Det är en glädje i sig. Jag behöver inte vara med på allt, höra allt först. Det är skönt att ha lugn av att visa saker går en förbi. Jag har tillräckligt att glädjas och skratta åt ändå

  Malin 2017-12-27 15:42:11
  Svara
 • Förut var jag nog mer som du är nu (eller mina uppfattning om hur du är) att jag hade svårt att ta det lugnt, tyckte det var slöseri med tid, umgicks hela tiden med både nära vänner men nytt folk – tills för lite mer än ett år sen! Är helt förändrad nu och älskar självvald egentid. Umgås bara med mina riktiga vänner men kan också hänga hemma en fredagkväll ofta med mg själv och pyssla med nån rolig hudvårdsgrej, laga god mat och bara vara! Så jäkla fantastiskt :)! Inser nu att jag bara sprang igenom livet typ och aldrig påriktigt stanna upp och funderade på vad som gör mig glad PÅRIKTIGT, och när jag väl gjorde det förändrades mitt liv och så tacksam för det ? Alla är ju inte som mig men att testa vara ensam mer kan ju vara ett sätt att se om man gillar det eller ej för att kunna varva ner mer, men som med allt krävs det övning innan färdighet :D kram!

  Tove 2017-12-27 13:39:38
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!