Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Inspirerande Hem

Caroline-Sandström

Jag höll ju på att glömma att posta jobbet från min vapendragare Caroline Sandström. Jajamän i senaste numret av Metro Mode får vi kika in hemma i hennes lya i Vasastan. Carro är den fixigaste diy-personen jag känner. Hon har typ gjort allt i lägenheten själv. Så imponerad av henne.

Nej, nu måste jag fortsätta preppa inför mötet <3 Wish me luck! Vi hörs igen i eftermiddag.

Caroline-Sandström
Hon har gjort skrivbordet själv.

Caroline-Sandström
Både snickrat och målat pedistalen och klätt om pallen.

Missa inte alla bilder och hela jobbet på Metro Mode <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • MÅSTE ha tavlan med den blåa kvinnan! Vet du möjligen vart jag kan hitta den? :) TACK!

  Elin 2018-01-02 19:58:26
  Svara
 • Hej Petra, vet du vart Carolines sängbord i marmor är ifrån? Drömmigt hem!! =)

  Linny 2017-12-30 10:28:54
  Svara
 • Hej! Du råkar inte veta om hon gjort marmorbordet med rosa underrede själv? (Eller om det är köpt i butik)?) Galet snyggt oavsett!

  Therese 2017-12-29 17:12:35
  Svara
 • Vem vann refundertävlingen? Skulle ju publiceras på julafton skrev du :)

  A 2017-12-28 23:16:38
  Svara
 • Hej Petra!

  Jag åker till Mexiko på onsdag och har länga suktat efter din kompis Michaelas sandaler. Jag insåg att jag är ute alldeles försent då leveranstiden är 4 veckor i storlek 38. Det är inte så att du har flera upplagor av hennes skor och vill sälja av ett par till mig? Jag är typ desperat efter dessa skor…

  Svara gärna :)

  Stina 2017-12-28 15:46:35
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!