Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Vacation Dreaming

The-Edit-Magazine-December-2017-Giedre-Dukauskaite-Alexandra-Nataf-6

Det senaste modejobbet i The Edit får mig att vilja boka en resa till varmare breddgrader pronto. Jag vill också stå på en strand naken och krama om en palm. Skämt åsido, men däremot får hennes frisyr mig att känna mig väldigt nöjd med mitt klipp. Man hade ju velat lyckas få till den där busiga strandlooken. Det får bli mitt misson nästa gång jag får chansen att doppa barret i saltvatten.

Jag håller på med en årssummering, både av blogginlägg och resor men dessvärre tar det lite längre tid än planerat. Så jag hoppas jag får klart allting imorgon. Istället tycker jag att vi tar tillfället i akt och drömmer oss bort lite till sand mellan tårna, turkost vatten och höga temperaturer.

The-Edit-Magazine-December-2017-Giedre-Dukauskaite-Alexandra-Nataf-6
Solnedgångsljus, det bästa ljuset. Så förlåtande.

Vacation-Trends
Jag är ju lite lätt beroende av Pinterest och diverse sajter som ger mig inspiration. Vet inte hur många sidor jag dammsuger av i veckan. Så här hade min nästa semester gärna fått se ut i bilder.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Haha helt off topic men ser ut som att tjejen längst ner till höger har väääldens längsta och skevaste hals ??? (alltså att hon sitter ihop med ansiktet på.i-d-omslaget)
  Gott nytt år!

  Maja 2017-12-31 14:01:24
  Svara
 • Jag brukar skriva positivt eller inte alls men näe, bara pinnsmala modeller, 2018 borde omfamna kurvor och olikheter och alla kroppar, inte bara modellnormen. Känns som att du har lagt upp det här utan att ens reflektera att det speglar din syn på ”goals”, jättetråkigt. Jag gillar ju dig för att du är grym
  på att klä och framhäva kurvor, på att ge plats för samtliga kroppstyper, för att du äter och dricker gott och visar det, och för att du kan vara sjukt motiverad med hälsa och träning. Mer sånt önskar jag mig gärna!

  Happy 2017-12-30 08:23:31
  Svara
 • Jag klippte av mig mitt svall i höstas och har typ samma längd som du, måste tilläggas att du är så snygg i din kortare frisyr. Nu har jag välsignats av självfall som lägger sig naturligt vågigt (precis som på första bilderna) när jag befinner mig på varmare breddgrader. Nu bor man i Sverige och håret blir mer frissigt och behöver därför mer kärlek. Måste tipsa om H&M’s Sea Mist Salt Water Spray som jag sprayar i handdukstorkat hår och fönar därefter, tycker att håret blir mycket lättare att jobba med och får lite mer rufsig struktur. Andra saltvattenspray ger oftast en sträv klibbig känsla vilket jag avskyr men med denna håller sig håret fräscht och doftar sååå gott!

  Nicole 2017-12-29 19:57:34
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!