Glömt min nyårsklänning!


Igår när vi kom fram till Örebro och packar ur bilen så inser vi att vi glömt en av påsarna hemma. Jag och Markus missuppfattade varandra helt. Alla lakan, handdukar men framförallt min nyårsklänning som låg i samma påse. Hade tänkt återanvända den här pärlan från Ganni, har inte haft något tillfälle att bära den – så typiskt. Som tur var hade jag slängt ner en annan klänning som jag skulle haft ikväll på hattfesten så det får bli den istället får lägga lite era krut på sminket.Den här bilden har jag som bakgrundsbild på mobilen, blir alltid varm i hjärtat när jag ser den. Ser nästan ut som att det skulle kunna vara min och Lorpans bröllopsbild.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
145kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!