Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Nyårshelgen i bilder: Hattfest, Lerduveskytte och Lånad Nyårsklänning!

Myrö
Hola babes! Och gott nytt år! Måste bara börja med att säga att jag är så glad och tacksam för alla er som tar er tid att läsa bloggen, som kommenterar och är delaktiga. Ni känns som en extra bästa kompis eller familj som jag alltid kan lufta mina problem med. Jag hoppas ni hade ett riktgt bra nyår och hade ni inte det så är det bara att blicka framåt och fokusera på 2018 för jag tror det kommer att bli ett riktigt pangår för samtliga. Jag älskar att vända blad och börja på en helt ny kula. Nu gör vi det här till bästa året någonsin.

Det kändes dock som att det nya året börjar först idag.  Ska vi starta med att kika på vad jag gjort de senaste tre dagarna. Vi åkte nämligen ut till en kompis föräldrars ställe för att fira nyår. Jag och Markus fick gulligt nog bo i ”bröllopsrummet”.  Tycker väggfärgen gifte sig så bra med resten av rummet. Varje rum var målat i en egen färg.


Vi åkte dit redan på fredagen och startade vistelsen med oxfilé, potatisgratäng, kolagräddsås och rödpang. Den här kola gräddsåsen är bland det godaste jag ätit, tydligen kokar man ner en coca cola burk i grädde och låter den puttra i fyra timmar. Kanske inte en sås för januari månad, men ni måste prova den.


Sedan fortsatte aftonen med sällskapsspelet Galenpanna. Man får en karaktär som man ska fästa i sin hatt och sedan gissa sig till genom att ställa ja och nej frågor.


Lördagen startade med prepp inför aftonen och nyår. Eller okej jag satt mest och kollade på när de andra preppade. Linn gjorde lasagne åt ett landslag.


Sedan gick vi en liten promenad för att vakna till liv innan de andra gästerna anlände.


På lördagsaftonen stod ”Hattfest” på schemat. Eftersom Carro är den pyssligaste människan jag känner så hade hon fått äran att knåpa ihop de här magiska tre mästerverken till oss.


Från och med nu vill jag alltid gå på fest och se ut som en levande paraplydrink. Min lilla kamera ligger kvar hemma hos Kalling så bilderna från själva hattfesten befinner sig dessvärre fortfarande i Örebro.


Vi började nyårsafton med lerduveskytte. Jag hade aldrig skjutit förut, så Baltzar skulle lära upp mig. Dock var jag inte så bra som jag hade hoppats. Måste ärligt säga att det gick sådär. Det var mycket svårare än jag trodde. Men som ni ser hade jag ju ett leende på läpparna ändå.


Dagen efter var vi lite trötta igen. Vad passar då bättre med sminkning á la Kardashians? Liggandes ner med slutna ögon. Kan inte tänka mig något härligare när man är seg och inte riktigt har orken att sminka sig.

Fördrink
Sedan slog klockan fördrink…


Min mobil verkar ha tackat för sig, bilderna blir så suddiga. Jag fick snällt låna en klänning av en Lovisa eftersom min låg kvar hemma i vår hall.


Under middagen blev alla pimpade med glitter så vi kunde glittra ikapp med tolvslaget.


Efter middagen blev det dans för hela slanten. Det var det nyåret <3

Tack för världens bästa fest, Linn och Kalling hade verkligen kämpat med att preppa och rodda allting. Värdparet får hundra poäng.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Super fin jacka i beige, vart kommer den ifrån?

  Rebecka 2018-01-03 14:37:19
  Svara
 • Hej bästa Petra!
  Hade inte du kunnat göra ett inlägg när du visar vad du brukar ha för smycken till vardags kanske även tips på vart man kan hitta prisvärda smycken som gör att outfiten direkt går från en 4a till en 6a. Din blogg är bäst yao! Puss och kraaaam <333

  Linda Persson 2018-01-03 09:04:08
  Svara
 • Inget dåligt ställe kompisens föräldrar har, är de adliga eller?? =P

  Malin 2018-01-02 21:47:16
  Svara
 • Vad fin klänningen är som du fick låna. Vart är den ifrån? Kram!

  Camilla 2018-01-02 20:07:27
  Svara
 • Var är dina fina strassörhängen ifrån?

  Frida 2018-01-02 17:44:59
  Svara
 • Måste fråga; vart är Linns mössa från (bild 5)??? Ser så härlig ut!

  Tack för kanonblogg och god fortsättning!

  Mia 2018-01-02 16:35:41
  Svara
 • Klänningen blev jättebra!

  A 2018-01-02 13:48:57 https://svenskatrappsteg.se/
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!