Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Varierad Träning

Asos-Träningskit-Petra-Tungården
(annonslänk) Träningskit Onzie

Det här året har jag bestämt mig för att jag ska varva min träning på Kampsportslabbet med Becore. Man använder så många muskelgrupper som jag inte kommer åt annars. Det är mycket statisk träning som ger brutal mjölksyra. Du måste spänna musklerna samtidigt som du ska hålla emot och ha koll på balansen för annars glider plattan i maskinen iväg.

Igår kväll kom familjen och Markus fram till Alagna i Italien. Dock har vår skidresa startat med ösregn nere i dalen, men nu ska vi försöka ta oss uppåt och se om det går att åka iallafall. Delar av systemet är såklart avstängda men några liftar är öppna så vi får se hur det går. Haha, vi får väl traska upp med paraplyer eller något för det regnar verkligen utav helskotta.

Asos-Träningskit

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!