Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Första dagen i Alagna!

Igår lös solen med sin frånvaro. Men idag däremot är det pangväder så nu ska hela familjen kasta sig ut i backen. Det är Markus första gång i alperna, han åkte skidor när han var yngre, men utöver det har han inte åkt så mycket. Men han är så duktig. Igår fick han däremot några små sammanbrott när jag försökte ge honom ”tips” när det snöade som mest, sikten sög och det var jävligt brant. Kändes som att vi var Gullan och hennes man direktör Jönsson i Sällskapsresan. Ni vet när hon vägrar och ställer sig och röker tre paket i backen, sedan kommer den schweiziska backrestaurangvärden Rudi och charmar henne. Tur att det inte kom någon stilig italienska efter vårt gnabb och charmade honom.

Algna


Before.


After.


När alla andra tog en liten nap tog jag och Lollo en tur på stan. Den här byn är så pittoresk och mysig. Känns nästan som att man är inkastad i en julfilm eller julkalender.Vi avslutade vår tur med att köpa hem massa goda ostar på det här söta lilla hålet i väggen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!