Saker som inspirerar mig: SS18, Lila, Panianiani & Glitterbonanza.

SS18 Färger

Ibland drar jag fram som ångvält över internet. Jag laddar ner allt som kommer i min väg och inspirerar mig. Inte konstigt att min gamla dator tackat för sig. När jag väl får upp ångan så kan jag inte sluta. Vet inte hur många olika mappar med konstiga namn jag har på datorn: ”Fina Färger”, ”Om jag bodde i Paris”,”Om jag ägde ett slott”, ”Maträtter jag vill laga en vacker dag” osv. Ofta glömmer jag bort att jag sparat ner alla deras bilder. Det är nästan som att jag befinner mig i ett euforiskt tillstånd och bara ångar på. Men nu när jag satt på planet spanade jag igenom senaste skörden.

Lavendel

Den första bilden är ett axplock av ”Fina Färger”. Kan tänka mig att möta våren i precis ovannämnda färgpalett. Fått dille på lavendel/lila som nog utan tvekan är en vårens hetaste kulörer. Måste gå igenom alla mappar på min gamla dator och se vad jag kan skrapa fram innan jag glömmer det.

Panianiani

Instagramstjärnan @Panianiani har inte bara en garderob som får mig att börja dregla, hon visar dessutom upp sina inspirerande outfits till nya matchande blomarrangemang och vaser. Snacka om att slå två flugor i en smäll.

Glitter Trend
Spelar ingen roll att det är årets oglamourösaste månad. Glittra bör man annars dör man.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Åh löngtat efter vår 18-inspo från dig! Tackar och bockar.

  Mikaela 2018-01-08 16:52:24
  Svara
 • Alltså.. jag blir så himla besviken gällande er podd. Längtat som en tok hela hösten efter den. Tyckte det var lite halvkasst att inte meddela när den ens skulle dra igång, men sen kommer den yeeeey! Två avsnitt.. sen dött igen. Fattar att man kanske vill va ledig över jul men känns så sjukt oproffsigt när ni precis börja igen, och det värsta att ni inte meddelar att ni har uppehåll ens. Är det paus igen hela våren? Ja jag börjar känna att nää tappat förtroendet för er podd nu.. så jäkla trist. Men så äre.

  Tova 2018-01-08 13:54:18
  Svara
  • Svar på Tovas kommentar.

   Om du premenurerar på podden får du ju upp nya avanitt :) det är väll ingen som påstått att en podd måste komma veckovis? Eller har jag missat att Petra sagt det kanske, är mycket möjligt haha.

   Mikaela 2018-01-08 16:53:37
   Svara
 • Underbara bilder!!

  linda 2018-01-08 12:09:12
  Svara
 • Allt blir så mycket bättre med glitter!

  Josefine 2018-01-08 08:14:44 http://bluedent.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!