Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Sale Starts Now

Adoore

Nu är det 50 % på allt från Adoore. Den finns några få storlekar kvar av allt så skynda fynda.

Nu gör vi nämligen plats för våren som är på ingång. Våren kommer att bli något helt nytt och framförallt en större kollektion. Jag ser så mycket framemot att få visa plaggen för er. Jag ska vara ärlig. Det har varit svårt i början att få alla pusselbitar på plats och vi har fått prova oss framåt. Men nu till våren känns det som att vi verkligen hittat ett upplägg som passar oss. Man ska gå på några nitar innan man hittar rätt. Dessutom kommer vi få ett eget showroom/kontor i centrala Stockholm så ni kommer att ha möjlighet att komma förbi, känna, klämma och shoppa på plats.


Sleek Slit Trousers. 

Kostymbyxan är utan tvekan mina favoriter i garderoben – för de är så smickrande. De ger ett dressat intryck, men fungerar lika bra till vardags som till fest. Bäst av allt är att de fungerar både till klack och lägre skor.

Adoore


Adoore
Wrap Coat

När jag bär vår kappa känns det ibland som att jag glider runt inlindad i en varm filt. Längden gör att den värmer hela benen. Jag älskar detaljerna med det breda slaget, slitsen på sidan och den uppkavlade ärmen.

Adoore
Adoore
Twisted Shirt

Jag älskar att skjortan är lite längre i modellen. Dessutom ger den tvistade draperingen en riktigt smickrande siluett. Man har frågat hur man stänger skjortan –  det gör man med en kedja i sidan. Ärmen kan man sjävklart vika upp.

Adoore
Adoore

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej! Har skrivit till er kundtjänst, men inte fått svar. Undrar om det är öppet köp på rean? Undrar också hur små storlekarna är? Har small/25 i byxor i vanliga fall, ska jag ta S eller M?
  / Louise

  Louise 2018-01-09 18:39:02
  Svara
 • Glömt bort vad som sades om storlekarna. Var de små? Om jag har 34 i vanliga fall, är S det jag ska välja?

  Annika 2018-01-09 09:49:56
  Svara
 • Åh, måste in och shoppa!

  Josefine 2018-01-09 08:20:57 https://daystyle.se/
  Svara
 • Väntar otåligt på nästa poddavsnitt!! (hoppas jag inte behöver vänta alltför länge…?). Älskar energin i eran podd och du verkar verkligen vara världens härligaste människa med sååå många roliga historier att berätta! <3

  Linnea 2018-01-09 03:57:31 http://nouw.com/annalinnea
  Svara
 • Hej Petra! Har en fråga som jag vill ställa t dig. Vad använder du främst på läpparna? Färgen är så fin. Såg att du i din webshop har m två färger från Clarins. Är det någon av dessa? Din blogg är härlig, så positiv?

  Elisabeth 2018-01-09 00:36:18
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!