Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Diamantutbildning, Jakt på Skrivbord och Kontorsmakeover.

Dasha-Girine
Idag startade jag dagen med jobb hemifrån på morgonkvisten. När klockan slog lunch cyklade jag ner till Nobis där Mira bjudit in till presslunch och diamantkurs medLWL Jewelry.  Titta vad fint de matchade varandra – mer färg åt folket.

Petra-Tungården-Frisyr
Innan alla kom bad jag Carro snällt om en liten outfitbild. Jag är lite less på mitt hår igen – vet inte riktigt vad jag ska göra med det. Lockarna bara faller ur och volymen försvinner på tre röda. Tidigare hade jag ju så mycket löshår i och det fick frisyren att hålla, nu hänger håret bara. Som tur är ska jag till Emelie på måndag och fixa barret. Vi får se vad det blir ska fundera över helgen.

Amanda-LWL-Jewelery
Amanda som har LWL Jewelry är så begåvad – och genomsnäll. Så häftigt att hon är gemmolog, expert på ädelstenar. Coolt att vara diamanthandlare som tydligen är en väldigt mansdominerade bransch. Tror hon sa att 99 % är män typ. Heja Amanda.

Jag har fått låna massa fina smycken av henne till plåtningar. Jag har även designat ett eget smycke tillsammans med Amanda som jag ska ge till mig själv i 30 års present. Men det får ni kika närmare på längre fram.

Diaamantkurs
Jag kan verkligen inte ett smack om diamanter, så det var så intressant att höra om kvalité och vad man ska tänka på vid köp.

LWL Jewelry
Hela rummet på Nobis glittrade av smycken som man fick klämma och känna på.

LWL Jewelry
Min favoritpingla Biderman provade de här bjässarna.

LWL Jewelry
Jag lånade dem till min nyårsplåtning för Metro Mode fast utan den rosa stenen. Jag gillar att man kan kombinera dem hur man vill. Så här stylade jag dem i jobbet – klick. 

LWL Jewelry
Lunchen tungviktare. Vågade inte ens fråga vad den bjässen kostade.


<3

Ikea-Bil
Efter lunchen körde JAG (!!!!!!!!) och Carro bort till Ikea. Dasha och Douglas (hennes kille) ska iväg på semester så jag har fått låna hans bil medan de är borta. Tycker fortfarande att det känns helt surrealistiskt att jag får köra runt helt själv. Vilken frihetskänsla. Om ni funderar på att ta körkort – ta det nu på det direkten. Ångrar att jag inte bara tog det när jag var 18. Det är ju livet att köra bil och bara kunna ta sig överallt.

Caroline-Sandström
Jag och min vapendragare håller nämligen på att styla om vårt kontor. Jajamän hela rummet och loungen ska få sig ett rejält ansiktslyft.

Skrivbord
Vi är på jakt efter skrivbord och vill så gärna ha dessa Malmskrivbord men måtten är fel. Så irriterande de är nämligen alldeles perfekta färgmässigt.

Svensson-i-Lammhult-Sickla
Nästa stopp var Svensson i Lammhult i Sickla. De är nämligen Svensson i Lammhult som lånar ut massa möbler till vår makeover. Jag och Carro har ett roligt samarbete med dem i vår.


Jag fick fatt i den här rackaren – Gubis nya produktkatalog. Ge mig allt – nu. Kan också utan konstigheter tänka mig att flytta in i hemmet som de plåtat kampanjen i.


Ser ni den perfekta beiga puffen? Oj, vad fin den är! Dessvärre visade det sig att den är lika fin som den är dyr.


Spottar i taket är väldigt bra för att punktbelysa möbler, men mindre bra om man vill ta snygga selfies. Efter vi valt ut all dekor och det sista piffet stack vi in till stan igen. Jag gillar verkligen Sickla Köpkvarter. Det är inte en stor byggnad, utan flera byggnader som man kan gå mellan. Så det känns inte som att man är inne i ett stort komplex. Jag är ju uppvuxen i Nacka. Mitt andra riktiga jobb var på PC-City i Sickla. Där stod jag i en knallila kostym och sålda datorer som smör i solsken.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Vad är det för tjusigt som du har på läpparna? x

  Linnea 2018-01-22 01:42:20
  Svara
 • But didn’t you just decorate your office which has that to-die-for floor? Or am I mixing up the projects? :-)

  benbenasc 2018-01-12 09:22:27
  Svara
 • Så snygga smycken!

  Josefine 2018-01-12 07:59:05 https://daystyle.se/
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!