Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Pampiga Kakelugnar, Köttbullar på Riche, Gokart Tunering och Musikquiz.

Sturehovs Slott
I fredags körde jag, Joanna och Rebecka till till Sturehovs Slott. Slottet har varit stängt men har nu slagit upp sina dörrar för allmänheten. Och går finemang att hyra till bröllop, konferenser och fester. Dessutom är det guidadeturer varje söndag. Det finns ett litet mysigt café precis utanför – helgtips! Slottet är ett av landets vackraste byggnader i den gustavianska stilen.

Sturehovs Slott
Det var kärlek vid första ögonkastet – kakelugnarna får en att tappa andan. Här finns landets största samling av Mariebergskakelugnar. Mariebergsfabriken blev berömd för sin höga kvalitet, de många färgerna och den klara glasyren.

Sturehovs Slott
För att inte tala om de bevarade tapeterna som är som konstverk i sig.

Spegel
Det här rummet var ett av mina favoriter – lite exotiskt.


Kände mig som tagen från 90-talet á Britney Spears i det här glänsande lackkittet från &OtherStories (annonlänk). Kjolen smiter verkligen åt i midjan, så fint att bära var för sig också.


Här hade man kunnat bo.

Spegel
Mina fräsiga gucciloafers fick hänga med. Har knappt använt dem på grund av vädret men snart ska de få smaka på asfalten. Så fort klimatet tillåter. Jag frågade om konstnärer förstärkte folks drag på den tiden, lite som vår tids photoshop. Eller hade alla ungar i familjen ögon stora som jordklot?


Sedan myste vi lite med Ginnie som var döpt efter Harry Potter. Hela dagen fylldes slottet av tonerna från Harry Potter soundtracket.

I-Nöd-och-Lust
Sedan slog klockan podd. Vi har ju precis bytt över till A-cast men haft problem med inspelningen. Sist var inte min mikrofon på och det har ekat som tusan efter Linn klippt. Men nu har vi anlitat en klippare som ska hjälpa oss få rätt på alla bitar. Håll ut. Snart är vi tillbaka till det normala. Vi spelade in världens peppigaste avsnitt som kommer att sätta eld i baken på er.

Riche
Sedan studsade vi ner fyllda med energi till Riche där några kompisar redan satt och firade att det var helg. Man blir så glad av att podda. Det är så skönt att ha ett samtal – helt utan störningsmoment. Du är hundra procent närvarande när du sitter i studion.

Riche-
En favoritkvartett.

Köttbullar
Sedan blev vi så hungriga att vi bestämde oss för att förlänga awn med en middag.


I lördags satte jag tänderna i den där saftiga bjässen från Flippin Burgers. Jag och Markus grundade med hamburgare inför vår spontana go kart turnering som vi styrt upp.


Har bara kört go kart en gång tidigare, men satan vad kul det är. Det går ju så fort man kommer ju upp i 80 km/h. Vi var sex stycken kompisar totalt som tävlade. Jag döpte mig till Miss Speed, men kom sist. Typiskt.


Sedan åkte vi hem till Carro för en spontantmiddag. Aftonen slutade med musikquiz sent in på småtimmarna. Vet inte hur många timmar vi var hemma hos Carro – men kul var det.

Söndagen spenderade jag med att rodda och fixa hemma varvat med de sista avsnitten av Breaking Bad. Har ni sett Breaking Bad? Så frustrerande serie. Jag tycker det är så jobbigt att kolla på karaktärer som det bara går dåligt för hela tiden. Turen vänder liksom aldrig.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • vad snygg inredning i dem första bilderna! och svanen på bordet riktigt coolt

    victor 2018-01-15 20:00:25 http://nouw.com/98v0
    Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!