Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Weekly Plans

Semester-InspirationHade gärna lånat med mig stilikonen Lena Perminovas garderob till Thailand. 

Nu gör vi det här – en sprillans ny rykande färsk vecka. När klockan ringde vid 07.30 imorse var jag dock inte lika peppad. Jag var fortfarande riktigt trött. Så jag snoozade i trettio minuter till. Men nu har jag sköljt ner tröttheten med två stora koppar kaffe. Den här veckan måste jag ta beslut. Jag har flera lösa trådar som hänger i luften – men jag vet inte riktigt vilken väg jag ska gå. Jag vet vad jag vill och hur slutdestinationen ska se ut – men kan inte bestämma mig för bästa vägen dit. Luddigt som fan jag vet. Men snart får ni också veta.

En annan tungviktare är vårt bröllop. Den här veckan måste vi boka ställe annars är det snart kört. Jag har ett möte idag där vi ska gå igenom förslag.

Okej, men ska vi kika på veckan? De här dagarna har jag medvetet bokat in lite aktiviteter då jag åker till Thailand på söndag och har massa som måste preppas inför resan.

Måndag: Ska ta emot leveranser på kontoret. I eftermiddag ska jag förbi Emelie på Hairtalk. Har fortfarande inte beslutat vad jag ska göra med barret, antingen behåller jag längden eller så klipper jag lite kortare eller gör det lite längre. Efter jobbet ska jag hem till Mathilda. Helt galet att jag har fortfarande inte sett hennes nya lägenhet. Vi ska träna och äta Tom Ka Gai.

Tisdag: 
Morgonmöte med Refunder. Därefter har jag en heldag på kontoret. På kvällen håller jag i ett event tillsammans med Swiss ClinicSturebadet.

Onsdag: Jag och Markus ska medverka i ett tv-program som kommer att sändas i vår.

Torsdag: Fota samarbeten och rodda med bloggen. På kvällen är jag bortbjuden på middag hos en kompis som precis flyttat in port i port med oss.

Fredag: Möte med min revisor. Jag ska lämna in all min kvittoredovisning så jag har lite att stå i under veckan. På kvällen står Elle-galan på schemat. Jag har fortfarande inte bestämt vad jag ska bära men jag har några alternativ. Jag hade lånat världens finaste sidenkit i rosa från Deitas, men dessvärre var det lite för litet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!