Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

How to Dress for Work When It Feels Too Cold to Leave the House.


Kjol Ganni, Tröja By Malene Birger, Jacka Stylein, Väska Chanel.

Godmorgon babes! Jag älskar att vakna upp till snötäckta gator och puder för trots att solen fortfarande lyser med sin frånvaro (är det 10 dagen i sträck) så känns livet ändå lite ljusare.  Jag är nog inte ensam om att tycka att det är svårt att koka ihop någon rolig outfit från garderoben under den här perioden. En ny favoritkombination är den längre kjolen tillsammans med en värmande tröja – ju fler lager desto bättre håller du bort kylan på avstånd från att tränga in i din benmärg. För dig som inte vill klämma in dig i en stor dunjacka är lager på lager det bästa och varmaste alternativet. Ibland kör jag min underställströja under en värmande kashmir och är det riktigt kallt satsar jag på det tunga artilleriet och bär en tunn dunjacka under kappan eller dubbla kavajer.

Idag ska jag och Markus medverka i ett tv-progam efter lunch så morgonen spenderas hemma med jobb. Ikväll ska jag ha möte med vår nya agent för Adoore, de sista sampleproverna för våren har äntligen kommit – det pirrar i hela kroppen. Kommer springa in och slita upp proverna så fort jag kliver innanför dörren.

Diplomat

Mina stackars favoritskor fick smaka på gruset för några veckor sedan. Har precis lämnat in dem till skomakaren och ber till gudarna att han kan göra dem hela och rena igen. Ser ut som att en hund trott att klacken var hans ben.
Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Älskar era ”par-bilder”. Så synkade och snygga tillsammans!

  M 2018-01-18 17:57:13
  Svara
 • Fint hår!!

  Jo 2018-01-17 20:39:22
  Svara
 • Haha, ja alltså du är ju fin såklart men väldigt orealistisk outfit med tanke på snöstorm. Jag fick svintorr frostskadad hud på benen av att ha lite för utsvängda byxor häromdagen. Känns högst orimligt.

  Victoria 2018-01-17 17:57:05
  Svara
 • Snygg outfit men bor vi i samma land? Finns inte en chans att jag går barbent i den här kylan! Men snart är det vår… Tror kjolen är från Ganni ??

  Alexandra 2018-01-17 13:24:45
  Svara
 • Jättesnygg tröja, har den inte kommit ut i butik än? Fanns inte på deras egen webshop, buhu!

  Sofia 2018-01-17 11:26:30
  Svara
 • Så fint! Men skulle typ dött av frostskador, kjol utan minst 2 lager tjocka strumpbyxor is a big no no för mig ?❄

  Lovisa 2018-01-17 11:16:16
  Svara
 • Hej Petra! Snygg som vanligt!!
  Vart kommer kjolen från? I love it!! <3

  //Oana

  Oana 2018-01-17 11:07:05
  Svara
 • Haha, det låter som det är 20 grader kallt idag istället för minus 2.

  Lena 2018-01-17 10:52:27
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!