Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

#letskickitwithellos

Ellos-Träning
När jag var yngre tränade jag för mitt yttre, men med åren har fokuset flyttat från utsida till insida.
Eller mitt främsta mål med träningen är energi och ork. Ibland kan jag tycka att det bästa med att motionera är när passet är över. Jag är som ett utslaget batteri som går upp till 100 % när jag tränar. Markus frågar alltid hur många energdrycker jag har dragit i mig när jag kommer hem studsandes som en duracellkanin efter ett hårt pass. Jag försöker alltid visualisera den känslan när jag sitter ihopsjunken på kontoret drömmandes om chips, netflix och en mjuk soffa när det närmar sig hemgång och gymmet skriker mitt namn.

I höstas skickade Ellos ner mig till Palma med ett härligt tjejgäng för en weekend fylld av d-vitamin, träning och skratt.

Missa inte alla bilder och såklart den rykande färska träninskollektion på Ellos – klick, klick, klick.

Ellos Yoga
De lyckades pussla ihop allt från yoga, hike och cirkelträning till näringslära på bara några ynka dygn.


Träning och reflektion varvades med cava sangria och tapas.

Sanna Fischer
Vår guide under resan var ingen mindre än min forna kollega och vän Sanna Fischer som tagit sitt pick och pack och flyttat till Spanien för gott. Tycker så mycket om Sanna – hon har en sådan härlig inställning till livet. Snällare människa får man leta efter.

Ellos-Yogakläder
Tänk om man kunde avsluta varje arbetsdag blickandes ut över ett glittrande blott hav och känna hur solens sista strålar tinar upp alla ens problem.

Plama-Ellos-Träning-Sofie-Fahrman
En dag tränade vi med Marc, Sannas PT, som höll alla sina pass i en park.


Ellos hade kittat upp oss med träningskläder från deras SS18 sortiment. Så varje dag fick jag en ny outfit levererad till mitt rum. Här hittar du min outfit, tights & topp.

Valerie-Aflalo
Resan snyggaste outfit stod Valerie Aflalo för. Älskar det här lila yogakittet som ni hittar på Ellos – klick.

Sofi-Fahrman
Stort tack till superpinglan Sofi för att du bjöd med mig på din träningshelg. Den här tjejen må vara liten och petite men hennes karisma skulle kunna lysa upp en hel värld. Hon har en sådan smittande energi och entusiastisk inställning till livet att man har tur om man ibland får ta del av svallvågorna.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!