Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

SPA AFTER WORK

Swiss Clinic
I vår kommer jag att ha ett längre samarbete tillsammans med Swiss Clinic. Jag gillar verkligen deras produkter och har varit ett fan av deras skinroller i flera år. Min första kontakt med Swiss Clinic var tack vare Mathilda. För några år sedan hade hennes hy fått frispel och hon hade fått massa plitor i pannan – och ingeting hjälpte. Hon började till och med äta receptbelagd medicin och inte ens det fungerade. Sedan ringde hon mig lyrisk från Tyskland och sa att alla inkapslade porer nästan var helt borta tack vare ett verktyg med små nålar. Så jag beställde hem den själv och provade. Första gången använde jag den tre gånger, sedan lyckades jag lägga den i en låda och städa bort den.

Men andra gången för två år sedan när Mathilda var hemma i Sverige under sommaren påminde hon mig och då började jag använde den kontinuerligt – och såg verkligen resultat.  Jag får ett helt annat glow i ansiktet när jag använder den regelbundet och jag tycker verkligen att mina porer i t-zonen drar ihop sig. Jag har ganska grova porer. Bäst resultat har jag fått i kombination med Dermapen behandling. Då blir skin rollern ett perfekt komplement för hemmabruk som gör att resultatet av behandlingen håller längre.


Sanna från Swiss Clinic demonstrerade Skin Renewal (roller) på mig. Vore ju himla trevligt om hon kunde komma hem till mig varje kväll och rulla ansiktet? Du ska aldrig ta i för hårt utan ha ett lagom tryck. Jag tycker den gör lite ont/skönt. Nålen finns i två olika längder 0,2 och 0,5 som går lite mer på djupet.

Det är viktigt att du rullar verktyget i alla riktningar. Jag brukar aldrig publicera texter rakt av från märkenas hemsidor men kände att de beskrev dermarollern så bra att jag var tvungen:

En Skin Roller har 540 små mikronålar tillverkade av kirurgiskt stål. Några minuters användning skapar tusentals tunna mikrokanaler i huden. I kombination med användning av rätt hudvårdsprodukt påbörjas en snabb och naturlig läkningsprocess, som stärker huden. Efter behandling med Skin Roller absorberar huden, tack vare mikrokanalerna, upp till 300% mer av de aktiva ingredienserna i ett serum eller en gel som appliceras.

När du drar dermarollern över huden i olika riktningar stimulerar den tillväxt av ny bindväv och hudceller vilket i sin tur slätar ut ojämnheter och ger dig en friskare hy.


Jag hade bjudit in några favoriter till Turkiska Badet på Sturebadet för att presentera mina favoriter från sortimentet och för att alla skulle få chans att prova produkterna på plats.


Molly och Hanna <3


Jag började med Swiss Clinics fransserum efter att min förra ögonfranstjej Ida tipsade om det för något år sedan. Nu har jag precis börjat med deras ögonbrynsserum som jag använder nitiskt varje morgon och kväll. Jag har ju tappat massa hår på utkanten av brynen. Jag lovar att återkomma med före/efterbild.


Det här är en nyfunnen vän, nämligen deras Face Dry Mask. Den är så häftig den aktiveras när man stimulerar den. Dessutom kan man sova med den, man fäster masken bakom öronen så den sitter på plats. Dessutom kan man använda varje mask tre gånger. Eftersom man inte sköljer av masken som man gör med sheet mask eller andra ansiktsmasker så verkar den upp till åtta timmar. Varför har ingen kommit på det här förut? Det är ju så logiskt! Antingen använder du masken som en kur eller vid ett speciellt tillfälle om du vill ha extra glow.

Man får så söta öronen i masken.


Så mysigt när alla springer runt i morgonrock tillsammans.

Swiss Clinic
Jag hade bjudit in Maria Ahlgren som skrivit boken Beauty Food för att prata om vad man ska stoppa i sig för att stråla inifrån och ut.


Alla fick med sig mina utvalda favoriter hem för att prova själva.Vi avslutade eventet med att hoppa ner i den iskalla poolen följt av bastu och slutligen ångbastu och skrubb. Jag kände mig som en ny människa när jag kom hem. Har nog aldrig varit så ren, haha.

Swiss Clinic

____________________
Så med andra ord är dessa mina absoluta favoriter från Swiss Clinic som jag varmt kan rekommendera. Jag behandlar alltså kontinuerligt (varannan vecka) med Skin Roller och Rejuvenating serum för att få en jämnare hudton, fräscht glow och mindre porer. Face Dry Masken är bästa tipset för att unna sig lite lyx i vardagen som även återfuktar och är perfekt som primer innan sminket när du vill ha lite extra glow. Frans- och ögonbryn serumet använder jag nitiskt varje dag och det bästa är att fransserumet även kan användas när man har ögonfransförlängning.

Vill du också testa Swiss Clinics skönhetsbehandlingar så har jag en kod til er som ger er 20% rabatt på hela deras sortiment.

Använd koden PETRA20 i kassan

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Så sugen på att testa. Massor av kompisar som gillar nålarna trots att det tydligen finns nackdelar enligt kommentarerna nedan.
  Ville bara kika in och ge lite kärlek! Gillar typ alla dina inlägg. Kul i detta inlägg att se hur er vardag ser ut, andra bloggtjejer i morgonrock liksom. Heja er! Avundsjuka tjejer kommer alltid att finnas ?

  Natalie 2018-01-20 01:45:18
  Svara
 • Fasen Petra! Bättre kan du!! Detta känns inte som ett ärligt samarbete. Mina ögon sved när jag läste att man sköljer av sheet mask.

  Hoppas du gör ärliga, roliga och nyttiga samarbeten för dina läsare nästa gång <3

  Michelle 2018-01-19 23:30:51
  Svara
  • Svar på Michelles kommentar.

   Man ska inte skölja av den egentligen, men den absorberar ingredienserna snabbt och har en påverkan på hela 8h efter behandlingen :)

   Petra 2018-01-30 13:37:17
   Svara
 • Tråkigt, håller med Sumu. Känns inte som ett sammarbete du genuint står för heller.
  Jag gillar sin blogg när du visar upp inredning (din stil/smak är fab och inspirerande) och ex om dig och Lorpan. Eller mode då du klär dig galet vackert!
  Vet att du gillar skönhet, men detta känns fel.

  För övrigt! Vill läsa mer om ert bröllop, ert hem eller andra inredningsprojekt :)

  Therese 2018-01-19 23:06:11
  Svara
 • Here we go again.. Samarbeten och adlinks i varenda inlägg. Du verkar inte ha tagit till dig av kritiken förra året

  Sumo 2018-01-19 21:36:15
  Svara
 • Hej Petra,
  Minns du den gången många ”hoppade” på dig gällande samarbeten med deo doc? Du sa att du förstod och skulle tänka framöver gällande dina samarbeten. Nu är det ytterligare ett samarbete, som resulterar i att huden på sikt försämras. Då nålarna i skinroller inte sätts in och dras ut uppifrån, utan de tänjer ut de ”hål” / porer som finns huden vilket kan resultera i att man på äldre dagar eller inom en kortare tid får synligare ”hål” och har skadat sin hy istället för att hjälpa den. Varför väljer du att marknadsföra produkter som kan skada dina läsare?

  Sofia 2018-01-19 20:11:06
  Svara
 • Fast väldigt många hudterapeuter avråder ju från att man ska använda skinroller eftersom nålarna inte sätts in och dras ut uppifrån utan istället tänjer ut små hål som kan skada huden. Dessutom är det svårt att hålla den helt ren, vilket är ett måste eftersom nålarna sticks in i huden. Man måste i princip koka den och sedan använda den direkt efter. Dermaroller anses bättre eftersom nålarna sticks in och dras ut från huden rakt uppifrån och är nya vid varje tillfälle. Hur ställer du dig till detta? Förresten, sköljer man av Sheetmasks? Det har jag aldrig gjort, har jag missat något? Jag brukar klappa in det som blir kvar på huden och tänka att det är som ett serum!

  Sofia 2018-01-19 18:01:16
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Skin roller = dermaroller, bara olika namn – Därmed ingen skillnad..
   Efter användningen av skin rollern kan jag med gott samvete säga att den känns bra och att den ”arbetar” under huden.
   Gällande kokning av roller, har det visats sig inte vara helt optimalt då även kokande vatten innehåller bakterier, anti bakteriell vätska med alkohol som fungerar bäst.
   Man behover inte skölja av masken efteråt.

   Petra 2018-01-30 13:47:12
   Svara
 • Man sköljer ju inte av en sheetmask.. Det är serum som bara ska absorberas.

  Antonia 2018-01-19 16:39:14
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!