Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Sun on fire.

Baddräkt-
Solglasögon Le Specs, (annonslänk) Baddräkt Haight

Det känns som att vi varit i Thailand i flera dagar, vi har hunnit med så mycket på så kort tid. Jag har såklart dokumenterat alla utflykter som ni snart ska få ta del av. Idag var vi borta från tidig morgon till sen kväll. Trots att solen lyste med sin frånvaro under delar av dagen lyckades jag ändå bränna ansiktet – så klantigt. Har verkligen blivit noga med att smörja in mig, är så rädd för att få hudcancer.

När jag var yngre hade jag och min tjejkompis gymkort på E2 (som det då hette) bara för att det ingick gratis solarium. Tänk hur många timmar vi låg där brassandes under de farliga strålarna. Mår dåligt bara av att tänka på det. Då visste man inte hur farligt det var. Hade aldrig utsatt min hälsa för det med facit i hand. Var ni också solarietorskar? Min mamma och hennes tjejkompisar var ändå värst kunde jag konstatera efter att ha bläddrat i mammas fotoalbum från charterresorna i tonåren. De låg brunbrända med tandpetare mellan fingrarna och äggklocka för att få perfekt bränna över precis varenda liten centimeter av kroppen.

Petra Tungården Baddräkt
Hade en liknande baddräkt som jag blev av med för något år sedan, så kände att det värt att slå till på denna trots att den är helt över budget för vad jag brukar punga upp för ett badplagg. Vi kommer faktiskt lansera en liknande modell till Adoore inför sommaren. Men till en snällare prislapp och med lite smalare axelband. Lovar att skrika till när den kommer in.

Petra Tungården Baddräkt

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Jag som är tre år yngre än dig visste som 10 åring att det är skadligt med solande, även i solarium.

  Anna 2018-01-24 11:01:30
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Jag är ett par år äldre och solade på som en galning i början på 2000-talet. Hur korkat som helst, men det var poppis då och jag struntade i om det var skadligt. Precis som vissa struntar i att det är farligt att röka. Lätt att vara efterklok och nu är jag super tacksam att jag inte huden tagit mer skada. Nu för Tiden är det solhatt och SPF50 som gäller :-)

   Frida 2018-01-24 14:08:25
   Svara
 • Så snygg baddräkt!

  Josefine 2018-01-24 08:31:57 https://laserklinikensodermalm.se/
  Svara
 • Snygg baddräkt

  fitne 2018-01-24 01:28:48 http://fitne.nu
  Svara
 • Det har varit allmänt känt i Sverige sedan 70-/80-talet att solande kan vara farligt.

  TM 2018-01-24 00:28:48
  Svara
 • Fin baddräkt men kan inte ha sån urringning då jag får riktiga taxöron…tyvärr.

  Hanna 2018-01-23 20:59:55
  Svara
 • Solarietorsk de luxe! Bara väntar på efterspelet nu i form av malignt.

  Annika 2018-01-23 20:45:07
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!