Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Jungle Squad

Elephant-Hills
Me, Carro och Jossan <3

Senaste dygnet har spenderats mitt ute i djungeln, på en flotte ute i det grönaste havet mina ögon skådat – långt bort från civilisation, täckning på mobilen och allt man är van vid. Jag vet inte vart jag ska börja berätta. Om elefanterna, apan som väckte mig med sina gälla rop, de nästan skräckinjagande baddarna under ytan, vinet som sköljdes ner framför rosa fluffiga moln med gamla– och nyfunna vänner eller paddlingen i den bländade vackra soluppgången där dimman omfamnade trädtopparna och vi såg solen resa sig bakom bergen.

Som tur är har jag nog lyckats få med det mesta på bild – så snart får ni se med egna ögon. Nu sitter vi i bilen på väg tillbaka från djungeln, har riktig träsmak i rumpan – det har varit mycket transporter den här veckan. De sista timmarna spenderas på vårt gamla hotell innan det bär av till flyget inatt. Så imorgon kväll är vi tillbaka på svensk mark igen.

Elphant-Hills

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Å var kan man hitta din baddräkt? Så snygg!

    Sofia 2018-01-29 09:30:32
    Svara
  • Ååh varifrån är Jossans baddräkt? 😍

    Paulina 2018-01-28 15:04:43
    Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!