Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

FULLT ÖS


Hola mina bästa! I’M ALIVE! De senaste dagarna har kantats av på tok för mycket jobb. Imorgon tar vi nya tag. Sorry, för radiotystnaden – så ska vi inte ha det ju. Det har varit ruggit tidiga mornar och sena kvällar. Vi håller ju nämligen på att styla om kontoret som vi har invigning för ikväll. Det är några saker som inte fallit på plats, men nu får det bara vara så – vi får lägga de sista pusselbitarna i efterhand. Vi har fraktat, flängt, målat och burit en jävla massa.

Åh, håller verkligen tummarna för att våra kollegor kommer gilla nya looken – vi älskar det.

Idag har jag nästan hällt i mig socker hela dagen för att hålla energin uppe. Känner mig väldigt hälsosam för tillfället, men snart är det nya tag. Anyway, åter till sötsaker – gillar ni naturgodis? Har ni smakat nya läckerbiten i hyllan? Vitchoklad, banan och lakris! OMG! Köpte det som snacks idag när jag hade blodsockerfall. Tips, tips, tips!

Den här helgen ska jag verkligen försöka att planera in ingenting så man hinner ladda batterierna utan måsten.

By the way, tror Lorpan och jag kanske hittade vår bröllopslocation igår. Håller alla tummar och tår att det är ledigt nu.


Varför göra det enkelt när man kan göra det svårt? Jag och Carro hittade aldrig några skrivbord i mörkt trä i rätt mått så vi bestämde oss för att bygga egna. Vi köpte plankor på Fredells och ben på Ikea. Vi är väldigt lika när det kommer till många projekt, framförallt i jobbet – vi ger oss liksom inte. Det är både bra – och dåligt. För ibland tar man det till en osund nivå. Ibland när jag gör plocksidor till magasinet så kan jag bli manisk. Jag ser en pryl eller ett plagg framför mig i en viss nyans och form och sedan kan jag dammsuga internet i evigheter tills jag hittar pricken över i:et. Jag måste lära mig att släppa på oviktiga saker, men det är så svårt. Ibland har man en sådan tydlig bild av slutresultatet.

Jag förstår inte hur jag kan ha så stökigt hemma men ändå vara pedant när det kommer till många jobb. Det är skumt.

Känner ni igen er?


Vi shoppade blommor på Årstapartihallar. Där köper alla blomsterhandlare etc in sina blommor till butiker osv.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Ska bli kul och se vilka företag som har sponsrat kontorsrenoveringen för ni har väl inte pröjsat från egen ficka?

    annie 2018-02-02 10:53:19
    Svara
  • Älskar naturgodis!! Eller ”hälsogodis” som det lite felaktigt kallas, haha….Cashewnötter i yoghurt…say no more!! Var helt beroende av dem för några år sen och var till slut tvungen att sätta mig på ”avvärjning”, åt de istället för middag varje dag.

    Jo 2018-02-01 18:45:31
    Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!