We made it!

Caroline-Sandström-Petra-Tungården
Hola babes! Äntligen fredag.
Jag känner mig nästan lite tom idag som när ens favoritserie tagit slut eller när man kommer hem från en magisk semester och det ekar tyst i lägenheten. Samtidigt som mina axlar sjunkit en decimeter. Kontoret är äntligen färdigt, det löste sig, alla pusselbitar har nästan fallit på plats. Så fort jag får bilderna av Jesper, fotografen – så åker de upp här.

De här dagarna har jag satt allt annat på paus – vårt hem, andra uppdrag, mailen. Så idag har jag en riktig mördarhög att ta tag i.

Ikväll har jag lovat Markus att han ska få komma hem till vår lägenhet utan att behöva hoppa skridskohopp för att komma in till vardagsrummet eller orientera sig mellan påsar och smutstvätt. Tur att han landar sent från Köpenhamn så jag hinner fullfölja mitt löfte. Jag tänkte köpa några riktigt goda ostar och en bra flaska rödpang. Har ni några tips? Förhoppningsvis kan jag övertala honom att vi ska se de två senaste avsnitten av Bron. Så drömmig fredag – precis vad jag är sugen på efter att ha flängt runt som en dåre.

Vad ska ni göra i helgen mina favoriter?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
81kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!