Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Weekly Plans


God morgon babes! Äntligen ny vecka.

Jag låg däckad nästan hela dagen igår – så tråkigt, först trodde jag att jag hade på min vinterkräksjukan, men idag mår jag mycket bättre. Tror jag fick i mig en dålig kyckling i Tom Kha Gai till lunch. Min mage är ju ganska känslig. Det var tur det, för den här veckan är det massa roliga saker som står på schemat. Tänk att det är februari 2018 nu, januari flög förbi? Den här veckan ska jag inte bara plåta min kollektion för Nelly i Borås, utan jag blir även ett år äldre – 30 bast liksom.

Måndag: Preppa blogginlägg på NO18. Möte med Pålle om vår nya lansering. Plåta ett blomstersamarbete inför Alla Hjärtans Dag. Slutligen vid sjutiden ska jag svänga förbi Emir som ska göra något fantastiskt av mitt solblekta år. Försökte få bort de gula slingorna med hjälp av en silverinpackning, men nu är håret istället både gult, grönt och silver. Måste typ klämma in att någon gör något åt mina naglar då de ska vara med på bild imorgon och de ser som tagna ut från en skräckfilm, ser ut som någon stoppat dem i en burk med smuts och klippt av dem med en räfflad sax.

Tisdag: Flyga ner och plåta kollektionen i Borås, ni får såklart hänga med bakom kameran.

Onsdag: Jobb på N018, podda.På kvällen håller jag och Linn i ett event för Ben och Jerrys för poddens räkning.

Torsdag: Ett spännande uppstartsmöte.

Fredag: Fyller 30. Jag har nästan lite ångest för min födelsedag. Jag brukar nästan alltid styra till med fest, men inte orkat det i år eftersom allt med bröllopet. Tror kanske jag ska ut och äta med familjen på fredag och på lördag har Markus någon överraskning. Så vi får helt enkelt se –  en annan kompis har också födelsedagsfest på fredag så får se om jag svänger förbi henne med.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Du fyller bara 30 år en gång FIRA FÖR FAN

    Cornelia 2018-02-06 11:00:27
    Svara
  • Varför poddar ni så oregelbundet?

    Camilla 2018-02-05 08:44:42
    Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!