Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Photoshoot i Borås.

Energi
Provade en av klänningarna innan jag stack imorse. Haha, insåg att det såg ut som att jag hade en liten knodd i magen med handen på ”kulan”. Ni får kika in på instagram idag så får ni se fler bilder på plaggen @petratungarden

Igår efter jobbet skulle jag både gått till frisören och publicerat inlägget om kontorets makeover. Men var tvungen att ställa in. Jag var helt utslagen. Vet inte vad det är men känns verkligen som jag haft en infektion i kroppen. Somnade 19.00 och vaknade 05.00. Som när man var liten och var sjuk. När man mår krasst inser man hur privilegiet det är att må bra, så jobbigt när man inte kan sätta fingret på vad det är.

Idag känns det dock betydligt bättre. Jag känner mig mycket starkare – äntligen lite energi. Vilken jävla skillnad. Heja livet, igår kunde jag knappt hålla upp ögonen, det känns nästan som att jag återvänt från de döda. Nu har jag precis landat i Göteborg och nu bär det av mot Borås för att plåta katalogbilderna för Nellykollektionen. Lyckligtvis är det mest fokus på den riktiga modellen, så jag ska bara fronta någon enstaka bild.

MAKE-MODELL-NELLY

Den här pangbruden ovan är dagens modell. För en av lookerna har jag önskat en liknande make med glow, buskiga bryn och bruna toner. Ingen tung ögonmake bara lite markerande skugga för att lyfta fram hennes drag och rosiga kunder.

Röda-Läppar

Sedan en klarröd läpp med väldigt naket ansikte, mycket glow, nästintill osminkade ögon och kanske en stram tofs.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Du kanske kunde svara på kommentarerna på det här inlägget också http://petra.metromode.se/2018/02/03/lordagsbestyr/#comments ???
  Och vad hände med det utlovade inlägget? Petra, vi engagerar oss ju i din blogg för att vi gillar den men att få tystnad tillbaks är bara oförskämt!

  Jessica 2018-02-07 10:51:01
  Svara
 • Jättefin klänning du har på dig

  Mvh
  Skinny girl

  skinny girl 2018-02-07 00:10:34 http://fitne.nu
  Svara
 • Undrar vad ni använde för färg till skrivborden på kontoret? Är så sugen på att måla om vårt köksbord hemma som fått en sådan ful, gul färgskiftning med åren :)

  Sofia 2018-02-06 20:36:12
  Svara
 • Hej Petra! Jag undrar också varför du inte kan välja modeller som ser lite mer ”vanliga” ut i kropparna. Det blir väldigt svårt att visualisera hur en själv skulle se ut i plaggen när modellen är så pass mycket mindre en dom flesta (inte alls såklart).

  Emma 2018-02-06 20:17:08 http://nouw.com/emmakmoberg
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hej! Det här är bara katalogbilderna och en modell som Nelly valt som de brukar jobba med som de vet poserar bra. Däremot kommer hela kollektionen fotas på både mig och mina kompisar. Så du kommer få möjlighet att se den på alla möjliga kroppar i den stora kampanjen för kläderna.

   Petra Tungården 2018-02-07 07:28:00 http://petra.metromode.se
   Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Håller med.

   Johanna 2018-02-06 22:12:38
   Svara
 • Sådär kan jag också känna mig när immunförsvaret försöker bekämpa någon infektion. Sen får jag en god natts sömn eller en dags vila och sen mår jag bra.

  Christine's Stories 2018-02-06 20:05:07 http://christinesstories.com
  Svara
 • Varför är du inte modell själv? Kläderna är ju så fina på dig. Modellen du visar här är din raka motsats och det tilltalar mig inte alls. Hade hoppats på mer ”Petra”

  Molly 2018-02-06 14:37:14
  Svara
  • Svar på Mollys kommentar.

   Hej! Dessvärre har vi bara fått ett sample än så länge och det är storlek 34, fått några enstaka i 36. Presssample proverna kommer först om några veckor dessvärre. Det här är bara katalogbilderna och en modell som Nelly valt som de brukar jobba med som de vet poserar bra. Däremot kommer hela kollektionen fotas på både mig och mina kompisar. Så du kommer få möjlighet att se den på alla möjliga kroppar i den stora kampanjen för kläderna ; )

   Petra Tungården 2018-02-07 07:29:13 http://petra.metromode.se
   Svara
 • Hej!
  En sak jag ofta tänkt på när du väljer modell är att de alltid är pinnsmala. När du skapar en egen kollektion både för Nelly och för adoore, tänker du inte då att kläderna ska spegla dig? Du pratar ofta om att man som kurvig ska framhäva sina former det känns därför konstigt när du väljer modell utan kurvor (som absolut är lika vacker oavsett kroppstyp, tycker bara det blir lite motsägelsefullt) tex med spanx..där valde du någon som inte hade den minsta kurva. Skulle vara intressant att höra dina tankar kring detta

  Sanna 2018-02-06 11:58:48
  Svara
  • Svar på Sannas kommentar.

   Hej! Dessvärre har vi bara fått ett sample än så länge och det är storlek 34, fått några enstaka i 36. Presssample proverna kommer först om några veckor dessvärre. Det här är bara katalogbilderna och en modell som Nelly valt som de brukar jobba med som de vet poserar bra och leverera framför kameran. Däremot kommer hela kollektionen fotas på både mig och mina kompisar. Så du kommer få möjlighet att se den på alla möjliga kroppar i den stora kampanjen för kläderna som också kommer att finnas på Nelly.com ; ) Den här kollektionen handlar verkligen om KURVOR, både som framhäver och förstärker just det. Alla plagg fokuserar på midjan och har kvinnliga siluetter.

   Petra Tungården 2018-02-07 07:35:20 http://petra.metromode.se
   Svara
  • Svar på Sannas kommentar.

   +1

   Johanna 2018-02-06 22:11:49
   Svara
  • Svar på Sannas kommentar.

   +1 på den!

   elin 2018-02-06 14:19:38
   Svara
 • När släpps kollektionen ?

  Angie 2018-02-06 11:31:08
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!