Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Summer Essentials


Kjol By Malene Birger, Topp By Timo, Sandaler ATP, Solglasögon Dior Homme. 

Det jag saknar mest med värmen är att slippa linda in kroppen i massa textiler. Jag är verkligen en nakenfis in i själen. Älskar att ha så lite kläder på mig som möjligt eller mer luftigt liksom. Framför allt så älskar jag bara ben, får nästan lite panik av strumpbyxor, tycker att det kliar och hasar ner på höften. Så går barbent även under vintern. Hade på mig den här uniformen nästan varje dag i Thailand – så skönt när ingenting sitter åt någonstans. Jag låter verkligen löjligt bekväm. Min faster som bor i Marbella är likadan. Hon har bara på sig saronger eller löst sittande klänningar och går alltid spritt språngande naken under. Kanske är en släktpryl?

Hösten och våren i all ära, men vintern är inte riktigt min melodi. Har verkligen ingen inspiration till att dra på mig något festligt just nu, man sladdar ju fram på gatorna. En annan sak man längtar efter under vinterhalvåret är att kunna bära solglasögon varje dag. Bästa lifehacket ever.


Carro har lovat att göra ett liknande snäckhalsband till mig innan jag åker till Tulum. Hon har nämligen knåpat ihop det ovan själv – så fint.


Det här är så sjukt men ser det inte ut som jag typ har en magruta på bilden? Jag har nämligen verkligen inte det, haha! Men ibland på bilder så kikar den där markeringen fram när man minst anar. Verkligen falsk marknadsföring. Har typ bara muskeln på ena sidan också. Jag undrar om det är för jag bär så tunga väskor på ena axeln. Kanske borde börja variera axel så det ploppar upp ett syskon på motsatt sida. Måste hålla med om att detta kanske är den mest ointressanta ytliga reflektionen någonsin.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • fin du är!
    Vad är det för färg på mattan som ni har på kontoret i loungen??

    sara 2018-02-08 11:22:31
    Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!