Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

30 ÅR!

Födelsedag-Petra

Alltså WOW blev så firad från morgon till kväll igår av alla fina vänner. Det var inte så jobbigt att fylla 30 ändå, bara kul – ingen ångest. Festligheterna drog igång redan på morgonkvisten då ett några kompisar ringde på med ballonger och frukost, sedan fortsatte dagen i samma anda. Jag är så rörd över alla gratulationer – tror nog att jag har världens bästa kompisar. Idag säger Markus att jag fyller år på riktigt (!). Han var nämligen bortrest igår under dagen så imorse blev jag väckt med brakfrukost, sång och trisslotter och ikväll har han en överraskning. Åhh, så peppad. Jag älskar överraskningar.

Nu ska jag preppa blogginlägg till er i eftermiddag inför imorgon i förebyggande syfte ifall jag är lite trött då. Pappa och alla syskon ska fira mig med brunch under morgondagen och på måndag ska jag firas av mamma. Herregud, världens längsta födelsedag, haha. Markus sa att jag hade en Petramukkah, för er som kollat på tv-serien OC vet vad han syftar på. De slår ihop Christmas och Hanukkah till en enda lång Christmukkah.

Och återigen tack tack tack <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Stort grattis Petra!

    Linnéa 2018-02-11 18:43:41
    Svara
  • Stort Grattis bästa Petra! Hoppas du haft en vansinnigt härlig helg!

    Kristin på Krickelin 2018-02-11 08:43:39 http://www.krickelins.se
    Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!