Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Weekly Plans

Idag är jag fortfarande inte stark, men varm och pirrig i hela kroppen fylld av alla gratulationer, överraskningar och så tacksam för alla magiska människor jag har i mitt liv. Det här har varit den mest magiska helgen på länge med den ena suprisen knäppare än den andra. I eftermiddag kikar vi på hur helgen såg ut genom linsen.

Men först ska jag bära ut en jäkla massa soppor från festen innan det bär av ner till kontoret och några ärenden på stan. Egentligen skulle jag ätit födelsedagslunch med mamma, men hon fick åka in till sjukhuset akut imorse. Hennes nya linser hade rispat upp hornhinnan så hon såg ingenting – allt var grått och suddigt. Så obehagligt. Men nu har hon fått bedövande droppar och medicin. Känns ju läskigt att det kan bli så på grund av ett par nya månadslinser.

Den här veckan har jag fullspäckat schema eller mycket administrativa punkter som jag måste checka av. Dock inga tillställningar på kvällarna – så skönt. Är verkligen helt slut. Den här veckan ska jag intervjua assistenter, ha presslunch för min kollektion, ha planeringsmöte med fotografering för Adoore, preppa inlägg, podda flera avsnitt, sälja av en massa stylingsaker jag haft i jobb och sitta med min bokföring – och vet ni vad? På fredag bär det av till Tulum med Markus!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Snälla säg att inte du ska sluta på metromode också. Såååå tråkigt att inte hitta alla man läser här inne. Du blir kvar va?

  Karina 2018-02-12 23:19:55 http://www.gratisdejting.eu/
  Svara
 • Så kul att åka till Tulum!!

  Kolla gärna in https://nouw.com/homeinterior/ där jag visar hur du kan göra om en tråkig näsdukslåda till något helt nytt!

  Maja 2018-02-12 19:08:46 https://nouw.com/homeinterior/
  Svara
 • Åh, fy! Jag ripsade upp ena hornhinnan en gång och det var skitbesvärligt. Skulle smörja fem gånger om dagen och salvan var kletig så jag såg ingenting på det ögat på några dagar. Hoppas det läker fort för henne.

  Annika 2018-02-12 16:27:50
  Svara
 • grattis!

  Josefine 2018-02-12 14:28:46 http://bluedent.se/
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!