Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Alla hjärtans dag från mobilen <3


Den här dagen bara swischade förbi. Jag var på plats vid 09.00 på Nosh and Chow för att rodda allt innan presslunchen för Nelly kollektionen. Vi har delat upp pressaktiviteterna i tre delar. Så idag var det främst lunch för magasin och stylister. Så kul att flera bröllopsmagasin närvarade vid lunchen. I nästa vända är det en surprise för alla bloggare och vänner.

Innan alla kom rodnade vi med modellernas outfits, dukade och placerade ut blommor.


Sedan sprang jag in på toaletten och la en make. Läs tog över hela handfatet. Är det bara jag som sminkar mig så? Typ häller ut allt jag äger, väldigt grisigt om inte annat. Blir så frustrerad om jag lägger tillbaka sakerna för lyckas jag ju inte lokalisera resterande produkter. Detta är nog ett beteende Markus uppskattar mest hos mig #not.


Kan vi prata om den här mastadont buketten som Floristkompaniet gjorde till lunchen. Smäller av! Krukan som också är signerad dem går inte heller av för hackor.


Jossan en av modellerna fick ett par klarröda/orange läppar dagen till ära.


Jag svidade om till en av klänningarna, älskar den här stassen från kollektionen. Kändes helt rimligt att glida runt i en blåsa på kärlekens dag och allt.


Så här glad blev jag när Pålle kom. Hon har nämligen praktik på Svenska Dagbladet, Perfect Guide, just nu <3


Sedan svängde jag förbi 2ND Day för att låna några plagg och blev kär i den här drömjackan som kommer till hösten 2018. Sedan bar det av till kontoret en sväng innan det var dags att gå hem.

Paraden
Var hemma vid 19.00, så jag och Lorpan bestämde oss för att beställa hem en alla hjärtans dag middag från Foodora från Paraden som vi älskar. Eftersom vi åker bort på fredag och båda har rätt mycket att fixa hade vi ingen lust att gå ut och äta. Tycker Paraden har så sjukt god mat. Vi delade på några smårätter. Tonfisktacon med wasabi var magiskt god.

Paraden
Den här pappardelle pastan med ragu är också en tiopoängare, himmelskt god.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
22kommentarer
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!