Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Schack Matt


Kavaj Nelly, Byxa Nelly, T-shirt 2nd Day (rea), Skor Eytys.

Flera har frågat om vart tusan kostymen, som jag bar innan eventet, kommer ifrån. Och den är också passande nog också från Nelly. Kanske bland det bekvämaste jag haft på mig på länge, som ett mjukiskit. Dessvärre verkade det dock som att själva kavajen var slutsåld nu när jag kollade på hemsidan, ska kolla med dem och se om den kommer in igen.

Idag har jag en ganska lång to-do list för imorgon bitti är det äntligen av till Tulum med Lorpan. Eller okej, först flyger vi till Miami en natt för att sticka tidigt på morgonkvisten till Cancun och slutligen en bilresa senare Tulum. Jag ska stressa precis ingenting, läsa en hög med böcker, gå långa promenader, pussa på Lorpan och bara vara. Nu är bär det av ner till MAC för att träffa deras influgna stylist som ska ge mig en make för att prova igenom deras nyheter i sortimentet. Man tackar. Sedan ska jag intervjua några assistenter innan det sista ska bokas av innan resan.Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Så snyggt! Hur är byxorna i storleken?

    Ellen 2018-02-15 09:06:25
    Svara
  • Hej fina Petra! När släpps din fina kollektion för Nelly? Kram

    Therese 2018-02-15 08:12:53
    Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!