Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Makeuplyx, Svinstia och Övervikt!

Mac-Bibloteks

Torsdagen började i ren Kardashian andan. Vilken lyx att bli sminkad på morgonen – som att få en lätt ansiktsmassage. Jag fick äran att bli sminkad av Massimo, deras senior artist för att få prova några av deras nya produkter.


Mac-Glow
Föll pladask för den här nya paletten ”Hyper Real Glow”. Riktigt bra pigment och nyans.

LWL-Jewelery

Sedan gick jag med min nysminkade una till kontoret för att lämna tillbaka smycken som jag hade fått låna av LWL Jewlery till min Nellypresslunch. Dessa dropörhängen är så maffiga. Vet att jag visat dem förut – men får inte nog. Ville inte riktigt ge tillbaka dem till Mira men no money, no honey.

Remington
Sedan sprang jag till Daisy Grace för att byta ut min värmeborste från Remington som hade gått sönder. Som tur var hade de två kvar i lager, använder verkligen den nästan varje dag.


Sedan hade jag lite intervjuer med assistenter. Och vet ni vad? Jag tror faktiskt att jag hittat en riktigt bra tjej! Så fort jag kommer hem från Tulum så ska vi köra igång, så får vi se men det kändes riktigt bra. Om ni undrar varför vårt golv är så skitigt är det för att vi inte hunnit städa sedan överraskningsfesten.

Dasha och Forni har sagt nej till klackar i Tulum, så dessa tre par åkte ner i väskan.


Lorpan var dödstrött och hade en helt annan agenda.


Jag däremot var fylld av energi och lyckades riva runt som en galning i garderoben vilket resulterade i en väldigt tung resväska. Sedan hann jag också med att röja upp i svinstian. Vi har verkligen inte hunnit med den här veckan, så vi har typ levt i kvarlevorna från festen. Linn ska nämligen bo hos oss medan vi är borta så kändes ju kul för henne att få flytta in utan att krossa wasabinötter på golvet eller snubbla över klädhögar.

Resvaskor.se
Tur att Markus bara hade 14 kg. Jag skyller allt på min ENORMA väska som jag fick låna av Mira inför resan. Hade typ kunnat smuggla med en kompis till Tulum. Miras kille Kotten har precis startat resväskor.se, har helt missat det här märket, Bric’s. Sjukt snygg, tror kanske jag ska lägga vantarna på den här fast i svart. Borde kanske välja en modell mindre så jag lägger band på mig själv.

Varje gång jag ska åka utomlands så börjar jag lägga ner produkter som jag typ aldrig använt. Min uppmålade sinnesbild är att jag nu äntligen ska ha tid att göra den där fotscruben eller läsa någon av de där sju böckerna som samlat damm i månader.


Lorpan gjorde det han gör bäst på plan – sov. Jag gjorde det jag gör bäst – tog selfies och uträttade hyss.


Jag hade en del amexpoäng till godo så jag lyckades uppgradera oss. Markus var helt lyrisk över filmutbudet. Jag såg en riktig feelgoodfilm, Home Again med Reese Witherspoon. Den kommer inte vinna en Oscars, men om ni känner för att krypa upp i soffan med ett leende på läpparna så tycker jag att ni ska se den. En riktig söndagsrulle.

Nu har vi precis landat i Miami och stannar några timmar på ett flyghotell innan det bär av till Tulum i ottan imorgon bitti.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Åhh ser att du är i Tulum!!!! Var där för en månad sen, drömstället! Finns så många härliga matställen att rekommendera men vill verkligen tipsa om ett kanonställe kitchen table! Kolla upp de, så bra mat och deras drinkar är Grymt bra! Ha de toppen! Kraaam

  Sofia 2018-02-17 20:45:26
  Svara
 • SÅ FINA SMYCKEN!! Hoppas ni får en mysig resa!!
  Vill du veta vad capsule wardrobe är, gå då in på https://nouw.com/homeinterior/ och lär dig hur du lättast åstadkommer detta!!
  KRAM

  MAJA-HOME INTERIOR 2018-02-17 15:14:58 https://nouw.com/homeinterior
  Svara
 • Sjukt slarviga inlägg numera! Deras makeupartist, deras produkter? Vilkas produkter? Sån jäkla tur att alla ni influensers publicerar likadana inlägg så man förstår vad det handlar om.

  Sn 2018-02-17 13:52:47
  Svara
 • Var kommer din fina stickade gråa tröja ifrån?? Så tacksam för svar 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

  Olivia 2018-02-17 11:54:43
  Svara
 • Swiss business är riktigt nice, kul att ni fick en upgrade. Dock är det samma filmutbud i alla klasser :)

  pilla 2018-02-17 10:41:22 http://utochspring.com
  Svara
 • Vart kommer din reseoutfit ifrån, byxor och tröja? : )

  Lisa 2018-02-17 10:27:06
  Svara
 • Njut av resan! Ha ha, känner så igen mig när det gäller att packa inför en utomlandstripp. Packar även ner outfits jag aldrig hade haft hemma…. sedan är de lite oklart om de blir använda på resan heller. Stor kram, Ida

  Ida 2018-02-17 09:19:32 http://www.idior.se
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!