Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Tulum, you had me at hello.

Rodebjer-Klänning
Klänning Rodebjer, Väska Cult Gaia , Solglasögon D&G

Ibland måste man ta till extrema åtgärder som bloggare. Bra uppkoppling är nämligen inget man kan ta för givet här i Tulum. Så efter åtskilliga besök att ladda upp bilder på diverse olika ställen på hotellet så gav jag upp igår kväll. Men imorse gav jag mig ut på jakt igen – och jag tror jag äntligen att jag hittat en vinnande wifi-spot bara några timmar innan vi ska checka ut från detta drömhotell. Jag ska måla upp bilden för er: galen blondin som springer runt med en dator i cirklar och sträcker laptopen mot skyn. Haha, varför gör man det när man försöker hitta nät? Så gör jag alltid med mobilen också alltså håller den upp mot himlen. Som att gud skulle förse en med 4G.

Anyway, så nu sitter jag i skräddarställning i sanden klistrad mot deras kontorsbyggnad, riktigt obehaglig hotellgäst, de tror säkert att jag försöker hacka mig in i deras system eller något. Men tänkte ta tillfället i akt att brassa upp några inlägg ifall jag blir utan kopplingen igen.

Okej, nu till det viktiga: Tulum är ett paradis. Punkt. Jag har nog aldrig känt så mycket för en plats – och då har vi varit här i två dagar. Det här stället har precis allt som jag vill ha ut av en semester.

Det är bländade vackert, sanden är len som en babystjärt, maten är som en gastronomisk käftsmäll (och så fräsch!), energin är harmonisk och folk strålar av lycka, drinkarna förföriska, inredningen bohemiskt lyxig, soluppgången gör en mållös. Precis varenda liten detalj med det här stället är genomtänkt, men på ett avslappnat sätt. Jag har nog aldrig sett så mycket stiliga människor på en semester. Alla har verkligen anammat den chica bohostilen och går runt barfota. Dessutom är det så mingligt på kvällarna och sjukt bra musik vart man en går. Jag har verkligen svårt att se att jag kommer tycka att något ställe slår det här. Jag tror nog att jag kommer att behöva återvända hit år efter år för detta är svårslaget.Rodebjer-Petra-


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Petra! Klänningen är så satans snygg och väcker enorma ha-begär! 😍 Tyvärr alldeles för dyr för mig. Tips om liknande klänning men till ett snällare pris?

  Anja 2018-02-20 15:40:43
  Svara
 • Åh vad fin du är! 😍 är det en pressresa eller bara semester?

  Emma 2018-02-20 09:50:45 http://nouw.com/emmakmoberg
  Svara
 • Wow! Du strålar!! Njut av varje sekund…
  Glöm inte dom du älskar, vem vet om morgondagen…
  Stor kram
  Albertina

  Albertina 2018-02-19 19:26:14
  Svara
 • 👍

  Anna Mountain 2018-02-19 17:55:18 https://annamountain.blogspot.com
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!